Επιστροφή στις νίκες για ΑΕΛ, 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 19:33
UPD:19:40
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Η ΑΕΛ επανήλθε στις νίκες ύστερα από πέντε αγωνιστικές, επιβληθείσα στην έδρα της με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, στην αναμέτρηση με την οποία ξεκίνησε η 10η ημέρα στο πρωτάθλημα της Super League.

Μια νίκη που έφερε τους «βυσσινί» στους 11 βαθμούς, ισόβαθμη με τον ένατο Πανιώνιο, ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» παρέμεινε στους 7 και συμπορεύεται με τον 12ο ΟΦΗ.

Οι Θεσσαλοί ξεκίνησαν δυνατά και είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσαν να τις μετουσιώσουν σε κάποιο γκολ. Στο 15΄ ο Μπαργκάν σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Τσικάρκσι και ο Βελλίδης έδιωξε δύσκολα, ενώ στο 16΄ το φάουλ του Ντέλετιτς έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 29΄ ο Νούνιτς βγήκε απέναντι στον Βελλίδη, που τον νίκησε, ενώ στο 33΄ πλασέ του ίδιου πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ο ΠΑΣ έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία του στο 39΄, όταν σουτ του Ντόλοβατς έξω από την περιοχή έδιωξε ο Κρίστινσον σε κόρνερ.

Τελικά, το σκορ άνοιξε για την ΑΕΛ λίγο μετά το ξεκίνημα της επανάληψης: στο 50΄, κι ενώ δύο λεπτά νωρίτερα είχε αποβληθεί ο Τσικάρσκι με δεύτερη κίτρινη αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες, με κοντινή προβολή ο Γκόλιας έκανε το 1-0.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 76΄ ο Ντέλετιτς, ο οποίος δέχθηκε την κάθετη πάσα του Μιλοσάβλιεβιτς στην περιοχή και με σουτ νίκησε τον Βελλίδη. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις