Πασκουάλ: Κάποιοι παίκτες μου έκαναν ένα βήμα μπροστά

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 01:12
UPD:01:15
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Στον έλεγχο του ρυθμού από πλευράς των παικτών του, στο β΄ μέρος του ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ, απέδωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού ο Τσάβι Πασκουάλ. 

Οι δηλώσεις Πασκουάλ στη συνέντευξη Τύπου: 

Για το παιχνίδι: «Πιθανότατα ήταν το πιο όμορφο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια. Είδαμε καλό μπάσκετ, καλές τακτικές αμυντικά και επιθετικά. Από τη δική μας πλευρά, στα πρώτα λεπτά δεν παίξαμε καλή άμυνα για δύο λόγους. Πρώτον, ο Ολυμπιακός πέτυχε 20 πόντους μετά από επιθετικά ριμπάουντ. Δεύτερον, επειδή δεν ελέγξαμε καταστάσεις στο “ένας εναντίον ενός”. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε την ενέργεια του παιχνιδιού. Ελέγξαμε περισσότερο τα ριμπάουντ, κάναμε λιγότερα λάθη στην άμυνα και στην επίθεση ήμασταν σωστοί»

Για την απόδοση παικτών που δεν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο: «Κάποιοι παίκτες έκαναν ένα βήμα μπροστά σήμερα. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Κάποιοι βρίσκουν αμέσως τη φόρμα τους, κάποιοι χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να βρίσκουμε ποιους πρέπει να χρησιμοποιούμε, ποιοι είναι σε καλύτερη φόρμα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όσοι αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος, συνεισέφεραν πολύ. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τον ίδιο τρόπο»

Για το χαμηλό ποσοστό της ομάδας του σε βολές και τρίποντα: «Δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι είναι αυτό που δεν έχουμε καταφέρει ακόμα. Στα δύο παιχνίδια με Μπουντούτσνοστ και Προμηθέα παίξαμε πολύ καλύτερα από την τελική έκταση των νικών μας. Αν σκοράρεις 70 πόντους, έχεις παίξει άσχημα. Αν σκοράρεις 90, τότε έχεις παίξει καλά. Αυτή είναι μια λάθος προσέγγιση. Αυτό αποτελεί μια επιφανειακή αξιολόγηση των πραγμάτων. Στα δύο τελευταία παιχνίδια χάσαμε διαφορές εύκολα. Υπό αυτή την έννοια είμαστε ικανοποιημένοι που βελτιωνόμαστε»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις