Μπλατ: Δεν τα καταφέραμε γιατί δεν κάναμε καλά τα απλά πράγματα

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 01:07
UPD:12:53
INTIME SPORTS/ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ
A- A A+

Στα χαμένα ριμπάουντ απέδωσε την κακή εικόνα του Ολυμπιακού στο β΄ ημίχρονο του ντέρμπι και την ήττα από τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική της Euroleague, ο Ντέιβιντ Μπλατ. 

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Ήταν δύο διαφορετικά παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι αντίπαλοί μας έπαιξαν πολύ καλύτερα από εμάς. Δεν θα κερδίσεις πολλά παιχνίδια, όταν χάνεις 20 ριμπάουντ. Όταν δεν παίρνεις τα αμυντικά ριμπάουντ, δεν μπορείς να τρέξεις και να παίξεις, όπως θέλουμε εμείς. Αυτή είναι η ιστορία του αγώνα»

Για τον Μάντζαρη: «Ίσως έπρεπε να παίξει περισσότερο σήμερα»

Για τους «πρωτάρηδες» σε τέτοιους αγώνες νέους παίκτες του Ολυμπιακού: «Είναι ένας παράγοντας. Ένας τρόπος να αντισταθμίσεις είναι να είσαι καλός στα αμυντικά ριμπάουντ και να μην κάνεις λάθη. Δεν τα καταφέραμε. Αυτά τα ματς πρέπει να τα ζήσουν οι παίκτες μας για να εξελιχθούν. Ήμουν ειλικρινής όταν είπα πως τα 20 επιθετικά ριμπάουντ, είναι πάρα πολλά. Πρέπει να δεχθείς λιγότερους από 80 πόντους για να νικήσεις εδώ»

Για το τι προλαβαίνει να αλλάξει ενόψει του ντέρμπι πρωταθλήματος: «Πρώτα απ’ όλα προηγούνται άλλα παιχνίδια. Πρέπει να σκεφτώ πώς θα προσεγγίσουμε αυτά τα ματς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μεγάλη σημασία για το πρωτάθλημα. Θα είμαστε έτοιμοι, αλλά πρέπει πρώτα να προετοιμάσουμε τα άλλα παιχνίδια»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις