H Rolex παίζει τένις 40 χρόνια

Rolex Hellas: Εκδήλωση για τα 40 χρόνια συνεργασίας με το άθλημα του τένις
Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 11:28
Nikolaos Mourtis

Νίκος Πατσέας, Σοφία Βαχάρη , Μαρία Σάκκαρη, Βασίλης Καίσαρης, Ηρώ Βαχάρη , Ζίρος Τζανικιάν

A- A A+

Τη συμπλήρωση των 40 χρόνων συνεργασίας της Rolex με το άθλημα του τένις γιόρτασε η Rolex Hellas, σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 1η Νοεμβρίου, στο  Divani Apollon Palace & Thalasso.

NIKOLAOS MOURTIS

Παύλος Ζινζαλιάς, Μαρία Σάκκαρη, Σολωμόν Λεβή

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Μαρία Σάκκαρη, η ανερχόμενη τενίστρια που τα τελευταία χρόνια χαρίζει συνεχώς στιγμές εθνικής υπερηφάνειας στα παγκόσμια τερέν.

Η Rolex και το τένις

Η συνεργασία της Rolex με το τένις ξεκίνησε το 1978, όταν έγινε ο Επίσημος Χρονομέτρης του Wimbledon, του πρώτου τουρνουά τένις σε γρασίδι, το οποίο χαρακτηρίζεται σήμερα ως το τουρνουά τένις με το υψηλότερο κύρος.

NIKOLAOS MOURTIS

Τελετή για τα 40 χρόνια Rolex & Tennis

Στην πορεία ακολούθησαν και άλλες κορυφαίες συνεργασίες, με τη Rolex να αποτελεί  τον  Χορηγό Τίτλου «Title Sponsor» ή τον Επίσημο Χρονομέτρη «Official Time keeper»  σε πολλά  κορυφαία τουρνουά τένις όπως το Australian Open, το Rolex Monte-Carlo Masters, το Rolex Paris Masters και πρόσφατα το Αμερικάνικο τουρνουά US Open, που σηματοδότησε ένα νέο κεφάλαιο και ισχυροποίησε περαιτέρω τους δεσμούς της  Rolex  με το τένις.

Kορυφαίοι εκπρόσωποι του αθλήματος είναι Πρεσβευτές της Rolex. Ανάμεσά τους ονόματα όπως η Angelique Kerber, Caroline Wozniacki, η Garbine Muguruza, ο Juan Martin del Porto και ο Dominic Thiem και κυρίως ο Ελβετός Roger Federer, ο οποίος θεωρείται από πολλούς ο μεγαλύτερος παίκτης όλων των εποχών, έχοντας κατακτήσει το ρεκόρ των 20 τίτλων Grand Slam.

NIKOLAOS MOURTIS

Ηρώ Βαχάρη

Το άθλημα του τένις στην Ελλάδα, όπως επισήμανε η εκπρόσωπος της Rolex Ελλάδος, Ηρώ Βαχάρη, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και γνωρίζει μεγάλη άνθηση τα τελευταία χρόνια. Οι νέοι Έλληνες αθλητές με τις επιδόσεις και διακρίσεις τους, έχουν φέρει στο προσκήνιο το ελληνικό τένις προάγοντάς το σε παγκόσμιο.

Σύμφωνα με τη Rolex Hellas, στη Μαρία Σάκκαρη -η οποία το 2018 κατέγραψε την υψηλότερη επίδοση στην καριέρα της φτάνοντας στην 29η θέση στην παγκόσμια κατάταξη και έχοντας διακριθεί σε κορυφαίες διοργανώσεις όπως το Australian Open, το Roland Garros, το Wimbledon και το US Open- αναγνωρίζεται το όραμα, η αφοσίωση και η αστείρευτη θέλησή της.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή