Μαρτίνς: Η διαφορά ήταν στην αποτελεσματικότητα

Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 01:37
UPD:08:12
INTIME SPORTS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Στην παραγωγικότητα της ομάδας του εστίασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, εκφράζοντας ευχή να συνεχιστεί και στις επόμενες υποχρεώσεις των «ερυθρολεύκων», σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

«Σήμερα κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας. Ανοίξαμε νωρίς το σκορ. Ελπίζουμε να συνεχιστεί στα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε δείξει πως έχουμε την ποιότητα και ότι βελτιώνομαστε από ματς σε ματς. Αυτό θέλουμε και για μετά. Να εξακολουθούμε να παίζουμε με ποιότητα και να βάζουμε γκολ από τις ευκαιρίες μας», σχολίασε ο Πορτογάλος. 

Ως προς τον όμιλο και την πρόκριση, είπε: «Θα πρέπει να περιμένουμε την τελευταία αγωνιστική. Είναι ισορροπημένα τα πράγματα. Είναι δύο τελικοί για όλες τις ομάδες που ψάχνουν την πρόκριση. Όλες μπορούν να κερδίσουν εκτός έδρας ή χάσουν στην έδρα τους. Να περιμένουμε να δούμε στην τελευταία αγωνιστική».

Σε ερώτηση για το αν δίνει ώθηση αυτό το αποτέλεσμα ενόψει ντέρμπι, απάντησε καταφατικά: «Ναι, βοηθάει την αυτοπεποίθησή μας. Όσον αφορά στο κίνητρο, δεν αλλάζει κάτι. Έχουμε το κίνητρο ήδη γιατί έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Είναι άλλο ματς την Κυριακή. Θα παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με όλη την προσπάθεια και την αυτοσυγκέντρωσή μας»

Όσο για το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας ενόψει... clasico; «Το ίδιο μήνυμα που έδωσα στους παίκτες μου. Θέλουμε να κερδίσουμε το ματς όχι μόνο για εμάς και τον κόσμο αλλά και γιατί είναι τρεις πολύ σημαντικοί βαθμοί. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα»

Ο Μάρτινς ρωτήθηκε και για τη συνύπαρξη Νάτχο - Φορτούνη, που «αποδέσμευσε» τον Έλληνα διεθνή και του έδωσε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. «Ο Κώστας έβαλε 2 γκολ γιατί είχε τις ευκαιρίες και ήταν πιο αποτελεσματικός. Ο ρόλος του δεν αλλάζει. Ο ρόλος του Νάτχο όντως βοήθησε, τα οργανωτικά του καθήκοντα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνεται κάτι τέτοιο εάν παίζει ο Τουρέ, ο Γκιγέρμε ή ο Μπουχαλάκης. Γίνεται ένα ροτέισον και ο ανταγωνισμός τους βοηθάει. Τα χαρακτηριστικά κάθε αγώνα είναι διαφορετικά και θέλουμε να λειτουργούμε ώστε να αξιοποιούμε αυτούς που πρέπει για κάθε ματς», απάντησε. 

Για τους τραυματισμούς των Νάτχο - Ναουέλ, δεν είχε κάτι νέο: «Θα πρέπει να περιμένουμε 48 ώρες. Φυσικά και ανησυχώ για τον Νάτχο και τον Ναουέλ και για τον Γκερερο. Κανένας προπονητής δεν θέλει τραυματίες τους παίκτες του. Θα πρέπει να περιμένουμε, ενώ ο Γκερέρο δεν είναι διαθέσιμος, οπότε θα πρέπει να δούμε άλλη λύση»

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις