Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος και στο Viber

Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 13:25
UPD:13:31
REUTERS/FABRIZIO BENSCH
A- A A+

Με στόχο τη διάδοση του παλμού του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας σε όλο τον κόσμο μέσα από τη χρήση των πιο σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων, στη διάθεση των φίλων του θεσμού βρίσκεται ακόμη ένα κανάλι επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Με εκκίνηση τη χθεσινή ημέρα (7/11), η διοργάνωση άνοιξε πιλοτικά τη δική της κοινότητα στο Viber, δίνοντας τη δυνατότητα στους  χρήστες της εφαρμογής παγκοσμίως να έχουν άμεση και γρήγορη πληροφόρηση.

Η κοινότητα «Athens Marathon. The Authentic» είναι δημόσια και όλοι μπορούν να γίνουν μέλη, εφόσον έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή του Viber.

Ο νέος δίαυλος επικοινωνίας θα προσφέρει πλούσιο και πρωτότυπο υλικό, όπως βίντεο από τη διαδρομή και τις παράλληλες εκδηλώσεις του τετραημέρου, φωτογραφίες, δηλώσεις των αθλητών και των στελεχών του ΣΕΓΑΣ, της οργανωτικής επιτροπής και άλλα στιγμιότυπα.

Καθώς σημαντικό κομμάτι και ψυχή της διοργάνωσης, εκτός από τους δρομείς αποτελούν και οι χιλιάδες εθελοντές, εκτός από την ενημέρωση, στόχος της κοινότητας θα είναι τόσο η διάδοση των αξιών που πρεσβεύει ο ιστορικός θεσμός, όσο και η κινητοποίηση όλο και περισσότερων ανθρώπων προς τον εθελοντισμό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις