Τα κοστούμια με check pattern είναι η τάση του χειμώνα

Εσείς απλά προσθέστε καφέ αξεσουάρ
Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 16:59
UPD:17:02
In Icons We Trust
A- A A+

Ορισμένες από τις τάσεις της ανδρικής μόδας παραμένουν σταθερές στον χρόνο, δημιουργώντας μία βάση πάνω στην οποία μπορεί κανείς να χτίσει μία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

Τα κοστούμια με check pattern αποτελούν την τάση του χειμώνα.

Το καρό, ειδικά σε μαύρο - άσπρο, μπορεί να μεταμορφωθεί σε χαλαρό, απογευματινό λουκ, να γίνει επίσημο, ακόμη και casual, ανάλογα με τα αξεσουάρ που το συνοδεύουν.

IN ICONS WE TRUST

Η ομάδα του In Icons We Trust παρουσιάζει ένα toned down look με ιδιαίτερες λεπτομέρειες:

• Η ποιότητα του κοστουμιού σας πρέπει να είναι εξαιρετική, ειδικά εάν μιλάμε για ένα διαχρονικό κομμάτι. Τα μάλλινα είναι η καλύτερη επιλογή.

• Αν και φαίνεται χαλαρό και απλό, το πλεκτό που κρύβεται πίσω από το σακάκι είναι πολύ καλής ποιότητας, δημιουργώντας το εφέ του t-shirt αλλά προσθέτοντάς του, ταυτόχρονα, μία έξτρα αξία.

• Σπάστε τη μονοτονία, συνδυάζοντας το μαυρόασπρο κοστούμι σας με καφέ παπούτσια (loafers), και μάλιστα, χωρίς κάλτσες.

• Μεγαλώνοντας, καλό είναι να έχετε πάνω από ένα ζευγάρι γυαλιά οράσεως, ώστε να τα συνδυάζετε έξυπνα με τις εμφανίσεις σας. Αυτό το ζευγάρι από ταρταρούγα ολοκληρώνει τη δήλωση του καφέ με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

THE LOOK

Κοστούμι από μαλλί, πλεκτό και βαμβακερή pochette, όλα Tommy Hilfiger. Διαθέσιμα από τις Tommy Hilfiger Boutiques.

IN ICONS WE TRUST

Ρολόι IWC από την συλλογή Big Pilot. Διαθέσιμο στο  www.iwc.com/en/retail/.

Γυαλιά οράσεως Persol. Διαθέσιμα από τη Luxottica Hellas.

Δερμάτινα loafers από τη συλλογή του Classico. Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95-Πάτρα και online στο www.classico.gr.

*Η φωτογράφιση έγινε στο ξενοδοχείο Athens Marriott. Το ιστορικό ξενοδοχείο Metropolitan, της αλυσίδας Χανδρή, μετά την ανακαίνισή του, επανασυστήνεται σήμερα ως ένα ολοκαίνουργιο design ξενοδοχείο με 366 δωμάτια και σουίτες, για το οποίο συνεργάστηκαν Έλληνες και ξένοι αρχιτέκτονες.

IN ICONS WE TRUST

Το ξενοδοχείο διαθέτει θέα στην Ακρόπολη, το Λυκαβηττό και το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθώς και υπερσύγχρονα δωμάτια εξοπλισμένα με φυσικά υλικά, όπως ξύλο και μάρμαρο, σε συνδυασμό με εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας.

Το φως παίζει σημαντικό ρόλο στο Great Room, το εστιατόριο Made in Athens καθώς και τις αίθουσες εκδηλώσεων, ενώ στους κοινόχρηστους χώρους φιλοξενείται μία μόνιμη συλλογή σύγχρονης τέχνης.

IN ICONS WE TRUST
Κείμενα: Ελένη Παπαϊωάννου
Φωτογράφος: Σπύρος Χαμάλης
Styling: Βίβιαν Ρουβέλα

Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή