Η διοίκηση της Μίλαν θέλει Βενγκέρ στον πάγκο

Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 14:30
UPD:14:38
REUTERS/Matthew Childs

Η σχετική φήμη ξεκίνησε από το «France Football» και αναδημοσιεύθηκε από τον βρετανικό Τύπο: οι διαπραγματεύσεις με τον πρώην μάνατζερ της Arsenal όχι μόνο συνεχίζονται εδώ και αρκετές εβδομάδες, αλλά βρίσκονται ένα βήμα μακριά από την ολοκλήρωσή τους.

A- A A+

Παρά την πολλοστή νίκη της Μίλαν στις καθυστερήσεις, στην έδρα της Ουντινέζε την τελευταία φορά, αλλά και την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα της Serie A, πάνω από τον πάγκο του Τζενάρο Γκατούζο αιωρείται η σκιά του Αρσέν Βενγκέρ, τον οποίο επιθυμεί διακαώς η νέα διοίκηση. 

Η σχετική φήμη ξεκίνησε από το «France Football» και αναδημοσιεύτηκε από τον βρετανικό Τύπο: οι διαπραγματεύσεις με τον πρώην μάνατζερ της Arsenal όχι μόνο συνεχίζονται εδώ και αρκετές εβδομάδες, αλλά βρίσκονται ένα βήμα μακριά από την ολοκλήρωσή τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η αμερικανική ιδιοκτησία (Elliott Management Corporation) των Λομβαρδών δεν ικανοποιείται με την απόδοση των «ροσονέρι», αφού επένδυσε πάνω από 150 εκατομμύρια ευρώ κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο. 

Ως εκ τούτου, στις αρχές Οκτωβρίου ξεκίνησε επικοινωνία με τον Βενγκέρ μέσω των ιδιοκτητών Πολ και Γκόρντον Σίνγκερ, που ήταν πάντοτε μεγάλοι οπαδοί των «κανονιέρηδων», των οποίων ο Αλσατός τεχνικός υπήρξε προπονητής για πάνω από 20 χρόνια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις