Guess: Νέο κατάστημα στην καρδιά της Αθήνας

Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 10:20
UPD:11:16
Δελτίο Τύπου
A- A A+

Το νέο του κατάστημα στην Αθήνα, στην οδό Ερμού, εγκαινίασε το διεθνές fashion brand Guess, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου.

Το 430 τ.μ. κατάστημα Guess υιοθετεί την τελευταία φιλοσοφία των καταστημάτων του brand διεθνώς.

Το καθαρό λευκό εσωτερικό, τα φωτιστικά υψηλής τεχνολογίας και τα αντίθετα μεταξύ τους υλικά δημιουργούν μια ξεχωριστή σύγχρονη ατμόσφαιρα, ενώ η νέα διάταξη των καταστημάτων γιορτάζει την κληρονομιά της Guess, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την αισθητική των προϊόντων.

Τα σύνολα Guess εκτίθενται ακολουθώντας συγκεκριμένες θεματικές για να διευκολύνουν την εμπειρία αγορών του πελάτη, την ίδια στιγμή που οι περίφημες συλλογές αξεσουάρ του brand βρίσκονται ακριβώς στην καρδιά του καταστήματος, καθιστώντας τες ορατές από κάθε γωνία.

ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ

Ήδη το brand αριθμεί στην Ελλάδα ένα κατάστημα και ένα outlet, ενώ ήδη μέχρι το τέλος του 2019 έχουν προγραμματιστεί να ανοίξουν περισσότερα καταστήματα και δύο outlet.

«Η εταιρεία μας εξαπλώνεται ταχύτατα σε όλο τον κόσμο, με πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης στην Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι σίγουρα μια στρατηγική αγορά για εμάς και η Αθήνα με τη συναρπαστική ιστορία και τη μοναδική καλλιτεχνική της κληρονομιά έχει γίνει ένα σημαντικό παράθυρο για να παρουσιάσουμε το brand μας σε έναν διεθνή καταναλωτή», δήλωσε σχετικά ο CEO της Guess, Βίκτορ Ερέρο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή