Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2006 07:00

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

A- A A+

Βελτίωση του καιρού και άνοδο της θερμοκρασίας, κυρίως στα δυτικά και ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις, με περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους το πρωΐ. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς και στα ανατολικά πρόσκαιρα το πρωΐ έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Αρχικά ασθενείς μεταβλητοί, που βαθμιαία θα γίνουν νότιοι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 13 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις το πρωΐ στην Ανατολική Κρήτη. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις το πρωΐ στην Ανατολική Κρήτη. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι και τοπικά ισχυροί με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις το πρωΐ στα Δωδεκάνησα. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις. Πιθανόν το πρωΐ η ορατότητα να είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά μέτριοι. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα.

Την Κυριακή

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά το απόγευμα. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά στα νότια μέτριοι. Σε υψηλά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή