Δυσπιστία για Ερέρα στον Άρη

Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 12:39
UPD:12:42
INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Άρχισε να «τρίζει» ο πάγκος του Πάκο Ερέρα στον Άρη μετά και τη χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό, που ήταν η τέταρτη συνεχής και συνολικά πέμπτη σε 9 αγώνες στο πρωτάθλημα για τους «κίτρινους».

Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται σε δύσκολη θέση, είναι δε χαρακτηριστικό πως μετά το τέλος του χθεσινού (4/11) παιχνιδιού με τους «ερυθρόλευκους» ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θεόδωρος Καρυπίδης και ο τεχνικός διευθυντής, Ντίνος Διαμαντόπουλος, είχαν συζήτηση επί τούτω.

Στον Ερέρα καταλογίζεται ατολμία στις αλλαγές κατά τη διάρκεια αγώνα που έχει λάβει αρνητική τροπή, καθώς και η μειωμένη αντίδραση της ομάδας στα δεύτερα 45λεπτα των τελευταίων παιχνιδιών της, που μεταφράζεται ως μη επαρκής φυσική κατάσταση.

Η βαθμολογική θέση των «κιτρίνων» δεν είναι αρνητική, ώστε να συζητείται ακόμη θέμα παραμονής του, αλλά το γεγονός πως ο Άρης έχασε σε αγώνες που υπήρχε φιλοδοξία έχει δημιουργήσει ατμόσφαιρα αρνητικού κλίματος για τον Ισπανό.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση καλείται να αποφασίσει σύντομα αν θα πρέπει να διατηρηθεί στην τεχνική ηγεσία ο Ερέρα λαμβάνοντας «ψήφο εμπιστοσύνης» ή θα αντικατασταθεί.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις