Β. Κικίλιας: Αλ. Τσίπρας, Π. Καμμένος, Ν. Κοτζιάς έβλαψαν τα εθνικά συμφέροντα

Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018 08:42
UPD:11:06
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

«Ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο και τον κ. Κοτζιά έβλαψαν τα εθνικά συμφέροντα, δίνοντας “μακεδονική” εθνότητα και γλώσσα στα Σκόπια, γιγαντώνοντας την ίδια στιγμή τον αλυτρωτισμό της γειτονικής χώρας», δήλωσε αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών, ο τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας.

Μιλώντας στο ΑΜΠΕ, ο βουλευτής της Ν.Δ. ανέφερε ότι απεύχεται «αυτό που δυστυχώς μοιάζει όλο και πιο πιθανό: Με διάφορους τρόπους θα βρεθούν οι πρόθυμοι να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Σχετικά με τα φαινόμενα παραβατικότητας, ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης επεσήμανε ότι «η Ν.Δ. θα βάλει σε τάξη την Ελλάδα» και δήλωσε ότι «το 2014 τα ποσοστά εγκληματικότητας ήταν στο χαμηλότερο σημείο των τελευταίων 15 χρόνων». Προανήγγειλε, δε, κατάργηση του «νόμου Παρασκευόπουλου», επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ και ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ.

Ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε ότι «αν οι εκλογές είχαν γίνει νωρίτερα, όπως ζητούσε η Νέα Δημοκρατία αλλά και η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, πιθανώς θα είχαμε γλιτώσει την υπερφορολόγηση των πάντων, την καθίζηση της ελληνικής οικονομίας, τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, τη διάλυση της δημόσιας διοίκησης, την ανομία και τον τρόμο που επικρατεί στις γειτονιές της Αθήνας, τη διόγκωση της παράνομης μετανάστευσης, τις αλλεπάλληλες ήττες στα εθνικά μας θέματα, την γενική απαισιοδοξία και απελπισία που επικρατεί στη χώρα».

Συμπλήρωσε, δε, πως «όποτε και αν αποφασίσει ο κ. Τσίπρας να κάνει εκλογές, ο ελληνικός λαός θα τον αποδοκιμάσει. Γιατί είπε κατά συρροή ψέματα και έπαιξε με την ελπίδα των Ελλήνων, υφαρπάζοντας τη ψήφο τους, για να φέρει δύο μνημόνια, σκληρά μέτρα και επιτροπεία μέσω των υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων μέχρι το 2060».

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή