Premier League: Νίκη για τον πρόεδρο η Λέστερ

Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2018 19:55
UPD:20:26
REUTERS/DARREN STAPLES
A- A A+

Νίκη αφιερωμένη στον Βιχάι Σριβανταναπράμπα πέτυχε η Λέστερ στην Ουαλία, με 1-0 επί της Κάρντιφ.

Οι «αλεπούδες» ήθελαν το «τρίποντο», μία εβομάδα ακριβώς μετά τον τραγικό θάνατο του Ταϊλανδού ιδιοκτήτη του συλλόγου και τα κατάφεραν εκτός έδρας.

Οι παίκτες εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο με μπλουζάκια που είχαν την φιγούρα του αδικοχαμένου προέδρου της Λέστερ, με τον Γκρέι να σκοράρει στο ξεκίνημα της επανάληψης και να αφιερώνει το γκολ στον Σριβανταναπράμπα, μέσω μηνύματος στο μπλουζάκι που φορούσε μέσα από την φανέλα του.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η διοίκηση της Κάρντιφ άφησε ένα στεφάνι στο κέντρο του γηπέδου, ενώ όλα τα μέλη της ομάδας της Λέστερ παρατάχθηκαν στη σέντρα για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Ταϊλανδό.

EURONEWS

Στα μάτριξ του γηπέδου υπήρχε η φωτογραφία του, όπως και των υπόλοιπών τεσσάρων ανθρώπων που βρίσκονταν στην μοιραία πτήση. 

Την πρώτη νίκη της σε 11 αγωνιστικές πανηγύρισε η Νιουκάστλ. Οι «ανθρακορύχοι» δεν ειχαν σκοράρει στα τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια τους στην Premier League, κάτι που πέτυχαν απέναντι στη Γουότφορντ (1-0), χάρις στο γκολ του Πέρεθ. 

Σε μεγάλα κέφια ήταν ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Έβερτον, Ριτσάρλισον! Πέτυχε τα 2 από τα 3 γκολ στο 3-1 επί της Μπραϊτον, ενώ στο πιο χορταστικό ματς της ημέρας η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 4-2 της Μπέρνλι.

Τα έως τώρα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Μπόρνμουθ-Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ 1-2 (11΄ Ουίλσον - 35΄ Μαρσιάλ, 90+4 Ράσφορντ)
Νιουκάστλ-Γουότφορντ                       1-0 (65' Αγιόθε Πέρεθ)
Εβερτον-Μπράϊτον                              3-1  (26΄, 77΄ Ριτσάρλισον, 50΄ Κόουλμαν - 33΄ Ντανκ)
Κάρντιφ-Λέστερ                                   0-1 (55΄ Γκρέι)
Γουέστ Χαμ-Μπέρνλι                           4-2 (10΄ Αρναούτοβιτς, 68΄, 84΄ Άντερσον, 90΄ Τσιτσαρίτο - 45΄ Γκούντμουντσον, 77΄ Γουντ)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις