Περίπατος στη Νέα Σμύρνη για Πανιώνιο

Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2018 19:13
UPD:19:16
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ VLACHOS DIM
A- A A+

Πολύ πιο εύκολα απ΄ ότι θα περίμενε και ο πιο αισιόδοξος οπαδός του, ο Πανιώνιος επιβλήθηκε με 3-0 του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη και βελτίωσε τη βαθμολογική του θέση.

Τοι ματς είχε τελειώσει από το πρώτο μέρος και πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο, διάστημα στο οποίο οι «κυανέρυθροι» πέτυχαν και τα τρία τέρματά τους με τους Μασούρα (2'), Κόρμπου (5') και Ντουρμισάι (27').

Ήταν λογικό να πέσει ο ρυθμός του ματς στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα προσπάθησε να ισορροπήσει και ν' απειλήσει την αντίπαλη άμυνα, αλλά οι επιθετικές πρωτοβουλίες της ήταν χωρίς έμπνευση και αποτέλεσαν εύκολη «λεία» για τους αμυντικούς των γηπεδούχων. 

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος κατέβασε ταχύτητα, έχοντας το μεγάλο πλεονέκτημα των τριών γκολ, αλλά παρέμεινε επικίνδυνος στις ξαφνικές αντεπιθέσεις, όπως έγινε στο 72ο λεπτό με κούρσα του Σπιριντόνοβιτς και σουτ μόλις άουτ.

Το μοναδικό αρνητικό σήμερα για τον Πανιώνιο ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του αρχηγού του, Παναγιώτη Κόρμπου, στο δεξί ζυγωματικό. Ο άτυχος άσος διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις