Πρώτη απώλεια βαθμών ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι

Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2018 18:08
UPD:18:11
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Την πρώτη του απώλεια βαθμών στη Super League είχε ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Μετά από 8 σερί νίκες ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποχρεώθηκε σε ισοπαλία, με σκορ 1-1, από τον Ατρόμητο, που δικαιολόγησε απόλυτα την υψηλή βαθμολογική θέση που κατέχει (2ος πίσω από τους Θεσσαλονικείς).

Και οι δύο ομάδες, πάντως, διατήρησαν το αήττητο που έχουν από την έναρξη της περιόδου, με τους γηπεδούχους να έχουν 6 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ για τον ΠΑΟΚ, όπως προαναφέρθηκε ήταν η πρώτη ισοπαλία μετά από 8 σερί «τρίποντα».

Το ντέρμπι ήταν εξαιρετικό από πλευράς ρυθμού και φάσεων, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το γκολ της ισοφάρισης του Ατρόμητου.

Οι Θεσσαλονικείς διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 24΄(και μάλλον έχουν δίκιο), όταν ο Ελ Καντουρί ανατράπηκε από τον Στρούγγη, χωρίς να καταλογιστεί η παράβαση από τον Τζήλο.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί στο 40' μετά από εντυπωσιακή προσπάθεια του Βαρέλα, που «άδειασε» τον Μούγιακιτς, μπήκε στην περιοχή και «σέρβιρε» στον Κρέσπο, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ (1-0).

Αποφασισμένος να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση μπήκε ο Ατρόμητος στο δεύτερο μέρος. Χωρίς να έχει τη μεγάλη φάση η ομάδα του Κάναντι, έφτασε στην ισοφάριση στο 73΄ με τον κορυφαίο της παίκτη, Ουγκράι, να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή.

Μετά το γκολ οι Περιστεριώτες οπισθοχώρησαν, ο ΠΑΟΚ πίεσε για το γκολ της νίκης, που τελικά δεν ήρθε παρά τις δύο ευκαιρίες που χάθηκαν από τον Βέρνμπλουμ στο 84΄ και τρία λεπτά μετά από τον Πρίγιοβιτς που αστόχησε από πάρα πολύ κοντά.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις