Λουκ που θα υποστηρίξουν την επαγγελματική σας ζωή, με άνεση

Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 11:14
UPD:11:14
In Icons We Trust
A- A A+

Τις ημέρες που δεν έχετε πολλές επαγγελματικές συναντήσεις, το ντύσιμό σας μπορεί να είναι όσο κοντά επιθυμείτε στην ιδιωτική σας αισθητική, χωρίς πολλά «πρέπει», όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust.

IN ICONS WE TRUST

• Ένα πουκάμισο σε έντονο πετρόλ θα δώσει χρώμα στις μουντές φθινοπωρινές ημέρες .

• Συνδυάστε το με κάλτσες στο ίδιο χρώμα για ένα ιδιαίτερο look με άποψη.

• Το σακάκι μπορεί να βγει όσες φορές θέλει, αρκεί να έχετε μία καλή, ξύλινη κρεμάστρα που θα το φιλοξενεί όταν πρέπει να σηκώσετε μανίκια. Αυτό το μάλλινο κομμάτι θα σας δώσει και μία ωραία αίσθηση ζεστασιάς.

• Καλό είναι να έχουμε στο συρτάρι μας δύο-τρεις φρεσκοσιδερωμένες pochettes, για ένα απρόοπτο ραντεβού. Δεν χρειάζεται να είναι σετ με το υπόλοιπο σύνολο, αρκεί να ξεχωρίζει.

• Εάν αντιμετωπίσετε το τζιν σαν ένα καλό, βαμβακερό παντελόνι, και δεν πέσετε στην παγίδα να το φοράτε πρωί-βράδυ μόνο και μόνο επειδή είναι άνετο και βολικό, τότε θα σας αποζημιώσει, δίνοντας στο look σας έναν αέρα χαλαρό και άνετο.

IN ICONS WE TRUST
THE LOOK

Μάλλινο σακάκι, πουκάμισο, μάλλινη γραβάτα, βαμβακερή pochette και τζιν παντελόνι όλα Vardas. Διαθέσιμα από το Vardas/Golden Hall και online στο www.vardas.gr

Ρολόι IWC από την συλλογή Big Pilot, διαθέσιμο στο www.iwc.com/en/retail/ .

Δερμάτινα Oxford shoes από τη συλλογή του Classico. Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95-Πάτρα και online στο   www.classico.gr
Κάλτσες Intimissimi.

IN ICONS WE TRUST

Κείμενα: Ελένη Παπαϊωάννου
Φωτογράφος: Σπύρος Χαμάλης
Styling: Βίβιαν Ρουβέλα

Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή