Euroleague: Η βραδιά της Μπαρτσελόνα, του Ναβάρο και του Τόμιτς

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 23:52
UPD:02/11/2018 00:07
Eurokinissi Sports/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Επέστρεψαν στις νίκες, Μπασκόνια και Φενέρμπαχτσε, ενώ η Μπαρτσελόνα αφιέρωσε τη νίκη επί της Μακάμπι στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης τιμήθηκε από την Euroleague για την προσφορά του στο μπάσκετ.

Η Μπασκόνια συνέτριψε την Νταρουσάφακα με 82-56, έχοντας σε ένα ακόμη ματς για κορυφαίο τον Σενγκέλια, που σταμάτησε στους 13 πόντους.

Μία αγωνιστική μετά την ήττα από την Αναντολού Εφές στον «τουρκικό εμφύλιο», η Φενερμπαχτσέ μπήκε και πάλι σε τροχιά επιτυχιών, έστω και χωρίς να κάνει κάποια πειστική εμφάνιση με την Μπάγερν.

Η ομάδα του Ομπράντοβιτς επικράτησε με 88-84, διευρύνοντας σε 4-1 το ρεκόρ της και υποχρεώνοντας τους Γερμανούς στην τρίτη απώλεια. 

Στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», με ρεσιτάλ σε άμυνα και επίθεση στην τρίτη περίοδο, όταν έτρεξε επιμέρους σκορ 25-7 και ξέφυγε με +19 (59-40), η Μπαρτσελόνα απλοποίησε την κατάσταση φτάνοντας άνετα στο τελικό 74-58 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Στο ματς αυτό ο Άντε Τόμιτς έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα εύστοχα δίποντα στην Ιστορία της Euroleague. Ο Κροάτης σέντερ έφτασε τα 952 και συνεχίζει!

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις