«Ίδρωσε», αλλά νίκησε ο Άρης

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 19:38
UPD:19:42
INTIME SPORTS/ΣΙΑΡΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον... ξεχασμένο, Διαμαντόπουλο, ο Άρης επικράτησε δύσκολα με 2-1 του Αήττητου Σπάτων στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Ερέρα μετά τη συντριβή στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ (0-4) και την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (1-2) επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, έστω και με δύσκολο τρόπο.

Παίζοντας με πολλές αλλαγές οι «κίτρινοι» προσπάθησαν να επιβάλλουν το ρυθμό τους από τα πρώτα λεπτά και πλησίασαν στο γκολ στο 16΄, όταν το σουτ του Μαρτίνες σταμάτησε στο δοκάρι του Κοκκαλά.

Από κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα και το ημίχρονο έκλεισε χωρίς τέρματα. Ο... ξεχασμένος από τον Ερέρα, Διαμαντόπουλος, κατάφερε να «λύσει τον γόρδιο δεσμό» στο 67΄, παραβιάζοντας την εστία του Κοκκαλή μετά από ασίστ του Ντιγκινί.

Ο ίδιος παίκτης στο 77΄ κατέβασε τη μπάλα πολύ όμορφα και με άψογο σουτ έκανε το 2-0. Ο Άρης χαλάρωσε μετά το 2-0 και ο Αήττητος, που έψαξε το γκολ, το βρήκε στο 90΄ με τον Άγγελο Χαντί.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις