«Μετωπική» ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ. για την Αναθεώρηση

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 19:14
UPD:19:18
INTIME NEWS
A- A A+

Ανέβηκαν την Τετάρτη οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης κι αξιωματικής αντιπολίτευσης, με φόντο τη διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης.

Το Μαξίμου έκανε λόγο για «καλοδεχούμενη ολική κυβίστηση» και «εξόφθαλμη απόπειρα απόδρασης» της Νέας Δημοκρατίας από την Αναθεώρηση.

Απαντώντας, η Πειραιώς υποστήριξε ότι «ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί τον όρο κυβίστηση προφανώς γιατί ντρέπεται τη λέξη kolotoumba που καθιέρωσε διεθνώς». Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, ο Πρωθυπουργός θα πρέπει «να αποφεύγει στο εξής τα συνώνυμα της λέξης κωλοτούμπα, καθώς όλες ανεξαιρέτως οι εκδοχές της θυμίζουν το κυβερνητικό τσίρκο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τους πολιτικούς σαλτιμπάγκους του». Η αξιωματική αντιπολίτευση προανήγγειλε «περισσότερα στη Βουλή».

Τις προτάσεις που εισηγείται η αξιωματική αντιπολίτευση για τον νέο καταστατικό χάρτη θα τις δημοσιοποιήσει ο αρχηγός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, την προσεχή Τρίτη στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Με απόφασή του, γενικός εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας στην αναθεωρητική διαδικασία θα είναι ο βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή