«Απολογούνται ως τσαντάκηδες και όχι για παρακολούθηση οικονομικού παράγοντα»

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 11:50
UPD:11:56
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Φωτογραφία αρχείου

A- A A+

Απολογούνται στον ανακριτή οι δύο κατηγορούμενοι για σωρεία ληστειών και κλοπών τσαντών που συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη μετά από καταδίωξη αστυνομικών της ΔΙΑΣ στην Κηφισιά.

Η συνήγορος των κατηγορουμένων δήλωσε ότι οι εντολείς της, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή, είχαν κριθεί ύποπτοι για περιστατικά και κλοπές τσαντών και είχαν αρνηθεί να σταματήσουν σε έλεγχο αστυνομικών, «δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με παρακολουθήσεις οικονομικών παραγόντων της χώρας και τρομοκρατικές ενέργειες».

Η συνήγορός τους προέβη σε αυτή τη διευκρινιστική δήλωση, καθώς μετά τη σύλληψή τους, αρκετά ΜΜΕ είχαν αναφέρει ότι οι δύο 30χρονοι φέρονται να σχετίζονται με παρακολούθηση οικονομικού παράγοντα τον περασμένο Αύγουστο. Όπως τονίζει η κ. Σταυρούλα Κοκλιώτη, στο κατηγορητήριο δεν περιλαμβάνεται τίποτα από όσα αποδίδονται σε δημοσιεύματα στους δύο εντολείς της.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους αναφέρεται σε πλήθος περιστατικών κλοπής τσαντών από γυναίκες και αφορά κατηγορίες για ληστεία τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συναυτουργία και κατ εξακολούθηση, σύσταση συμμορίας, αντίσταση, απείθεια, διακεκριμένη περίπτωση κλοπής τελεσθείσα από πρόσωπα που διαπράττουν κλοπές ή ληστείες κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια, κατ' εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή