Super League: Φαβορί η ΑΕΚ, αμφίρροπα ματς σε Νέα Σμύρνη και Αγρίνιο

Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 08:28
UPD:08:45
Eurokinissi Sports/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Το «δεύτερο πιάτο» της 8ης αγωνιστικής της Super League θα διεξαχθεί σήμερα (28/10) με τρία ματς, το πιο σπουδαίο εκ των οποίων είναι αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Άρη. Στα άλλα δύο θα συναντηθούν, Πανιώνιος-Ατρόμητος και Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης.

Στο άδειο, λόγω τιμωρίας της Ένωσης, ΟΑΚΑ (19:30) η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα επιδιώξει τη νίκη, αφενός μεν για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ήττα από την Μπάγερν για το Champions League, αφτέρου, δε, προκειμένου να μην χάσει περισσότερο έδαφος στη βαθμολογία και να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή.

Η ΑΕΚ έχει μία νίκη στα τέσσερα τελευταία επίσημα στην έδρα της σε όλες τις διοργανώσεις (με τη Λαμία για το Κύπελλο), ενώ στο τελευταίο ματς που έδωσε στο πρωτάθλημα αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (πρώτη εντός έδρας απώλεια μέσα στο 2018 στη Super League).

Μετά τις τρεις πρώτες νίκες στο πρωτάθλημα, ο Άρης μετρά τρεις ήττες και ένα «τρίποντο». 

                Να διατηρηθεί στην κορυφή ο Ατρόμητος

Η «αυλαία» του σημερινού προγράμματος θα ανοίξει στη Νέα Σμύρνη (17:15) με τον αγώνα, Πανιώνιος-Ατρόμητος.  Η ομάδα του Περιστερίου μετρά μόλις μία ισοπαλία (με Ξάνθη)  και 6 νίκες, όντας ισόβαθμη με τον ΠΑΟΚ στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έχει πανηγυρίσει στα 5 τελευταία ματς κι αν τα καταφέρει και σήμερα (28/10), τότε θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του στη μεγάλη κατηγορία, που θα μετράει έξι διαδοχικές νίκες.

Ο Πανιώνιος με τις δύο νίκες του στα τρία τελευταία ματς (έχασε από τον Παναθηναϊκό), πήρε βαθμολογική ανάσα, αλλά ακόμα δεν έχει μπει σε τροχιά ανάλογη με τις πρόσφατες σεζόν.

                 Αμφίρροπο ματς στο Αγρίνιο

Στο γήπεδο όπου την περασμένη σεζόν, ο Αστέρας Τρίπολης νικούσε και εξασφάλιζε την ευρωπαϊκή του συμμετοχή στο Europa League, αυτό του Αγρινίου, θα γίνει το ματς ανάμεσα στον Παναιτωλικό και στον Αστέρα Τρίπολης (19:00).

Οι Αρκάδες θα προσπαθήσουν για τον πρώτο βαθμό ή, βαθμούς μακριά από το «Θόδωρος Κολοκοτρώνης». Μετρούν μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 7 αγωνιστικές και θέλουν να «ανασάνουν» βαθμολογικά, καθώς με 4 βαθμούς μετά από 7 ματς η πίεση γίνεται ακόμη μεγαλύτερη.

Ο Παναιτωλικός έχει ξεκινήσει αρκετά καλά, και μάλιστα μετά την ήττα του στην πρεμιέρα από τον Ατρόμητο, έχει μόλις μια ήττα σε έξι αναμετρήσεις και καμία στην έδρα του σε τρεις. Το συγκρότημα του Τραϊανού Δέλλα προέρχεται από το «διπλό» στους «Ζωσιμάδες»!

Στα τελευταία 4 ματς των δύο ομάδων, ο Αστέρας Τρίπολης είναι αήττητος, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις