Καλύτερη η ΑΕΛ, πήρε βαθμό ο ΟΦΗ

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 19:21
UPD:19:23
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Με «λευκή» ισοπαλία, ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΟΦΗ, ολοκληρώθηκε ο εναρκτήριος αγώνας της 8ης ημέρας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Θα πρέπει να υπογραμμιστεί, μάλιστα, ότι αυτό συνέβη για πρώτη φορά στα χρονικά των αναμετρήσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες, στα παιχνίδια τους στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Οι Κρήτες είχαν την ατυχία να χάσουν με τραυματισμό τον Πατρίκ Βουό, που αποχώρησε στο 40΄ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ύστερα από στραβοπάτημα στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

Αγωνιστικά, το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο και είχε μόνο δύο αξιόλογες ευκαιρίες, την κεφαλιά του Μόρα στο 3΄ που απέκρουσε ο Στρέζος και άλλη μια κεφαλιά του Κυριακίδη στο 9΄, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι αλλά δεν κατόρθωσαν να βρουν το γκολ της νίκης. Μια κεφαλιά του Νούνιτς έφυγε άουτ στο 50΄ και άλλη μία του Πίτι είχε την ίδια κατάληξη στο 53΄, ενώ στο 60΄ οι Θεσσαλοί έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία: ο Πίτι γύρισε στον Κούνιτς, που αν και μπορούσε δεν πλάσαρε άμεσα, ντρίμπλαρε και το σουτ που επιχείρησε κόντραρε.

Στο 79΄ ο Μόρας ζήτησε πέναλτι, σε τράβηγμα του Παπάζογλου και στο 85΄ ο Στρέζος αποσόβησε το γκολ για την ΑΕΛ αποκρούοντας το φάουλ του Πίτι. Στη συνέχεια της ίδιας φάσης ο Φατιόν προσπάθησε να κάνει την προβολή αλλά ο Κοροβέσης έδιωξε σε κόρνερ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις