Μπάσκετ: Εντυπωσίασαν Χολαργός και Περιστέρι

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2018 18:43
UPD:18:47
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Έλαμψαν Περιστέρι και Χολαργός την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να φτάνει στο «4Χ4» περνώντας και από την Εύβοια και τους έτερους «νεοφώτιστους» να νικούν τον ΠΑΟΚ.

Η αήττητη πορεία της ομάδας των δυτικών προαστίων συνεχίστηκε και η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη πέρασε εμφατικά με 87-56 και από την έδρα της Κύμης, παραμένοντας στην κορυφή της κατάταξης. 

Υπέρτεροι του Περιστερίου ήταν οι Χάροου (20π.), Γκρέι (18π.) και Μπεντίλ (15π.), ενώ από την Κύμη, που έχασε για τρίτη φορά φέτος, ξεχώρισε ο Κάμφορ με 11 πόντους.

Ο Χολαργός επέβαλλε το ρυθμό του στο «Αντώνης Τρίτσης» απέναντι στον ΠΑΟΚ και νίκησε με 74-68, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιτυχία στην Ιστορία του.

Πρωταγωνιστές της επιτυχίας ήταν οι Γιάνκοβιτς (19π., 9 ριμπ.) και Λοβ (14π., 5 ασ.), ενώ για τον «Δικέφαλο», που κατέγραψε 14 λάθη, 11/27 βολές και 7/23 τρίποντα, προσπάθησαν οι Γκος (15π.), Αθηναίου (13π) και Χάτσερ (10π.).

Το Λαύριο ξέσπασε στον Πανιώνιο για τη βαριά ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη συνέτριψε με 90-60 τους φιλοξενούμενους «κυανέρυθρους», πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα και υποχρέωσε τους «κυανέρυθρους» σε τρίτη ήττα. 

Τη δεύτερη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε στη Λήμνο ο Ήφαιστος, ο οποίος επικράτησε του Κολοσσού Ρόδου με 82-76 κι έκανε ακόμη ένα βήμα στο στόχο της παραμονής. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις