Europa League: Αυτοχειρία του ΠΑΟΚ με Βίντι

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 00:10
UPD:00:27
INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ο ΠΑΟΚ «γκρέμισε» ό,τι έχτιζε ως τώρα στο 12ο όμιλο του Europa League, χάνοντας ανέλπιστα στην Τούμπα από τη Βίντι με 0-2, παρουσία του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν.

Η Βίντι αξιοποίησε το λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ στο 12΄ και πήρε προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Νεγκό έκανε το γύρισμα στην περιοχή, ο Κρέσπο έχασε τον Χούστι κι εκείνος με προβολή παραβίασε την εστία του Πασχαλάκη για το 0-1.

Με αρκετές αλλαγές στο σχήμα του, ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βρει αγωνιστικό ρυθμό και οδηγούνταν σε ημιτελείς προσπάθειες. Έτσι στο 45΄ οι πάντα επικίνδυνοι σε αντεπιθέσεις και στημένες μπάλες Ούγγροι διπλασίασαν, όταν ο Χούστι σέντραρε από αριστερά και ο Στοπίρα με κεφαλιά έγραψε το 0-2.

Στο β΄ ημίχρονο ο Λουτσέσκου επιχείρησε να τονώσει την επιθετικότητα του ΠΑΟΚ, με την είσοδο του Ουάρντα, αλλά οι Θεσσαλονικείς άργησαν να βρουν ρυθμό. Πολύ σύντομα ο Ρουμάνος τεχνικός πέρασε και τον Πρίγιοβιτς, αλλά μάταια... 

Μάλιστα, η Βίντι πλησίασε και σε τρίτο γκολ στο 86΄ με τον Χότζιτς, που καθυστέρησε να εκτελέσει προ του Πασχαλάκη και του έδωσε την ευκαιρία να τον εξουδετερώσει τον κίνδυνο, ενώ ο ΠΑΟΚ στο τέλος της αναμέτρησης έχασε ευκαιρία να μειώσει με φάουλ του Μπίσεσβαρ, που απέκρουσε ο Κόβασιτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις