Μαρτίνς: Τέλειο παιχνίδι, λίγα γκολ

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 23:27
UPD:23:28
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Απολύτως ικανοποιημένος από την επίτευξη του στόχου, δηλαδή τη νίκη που ήταν απολύτως απαραίτητη, αλλά δυσαρεστημένος από τον αριθμό των ευκαιριών που έχασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς.

«Είναι από τα παιχνίδια που παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, βάλαμε όμως λίγα γκολ. Κάναμε ένα τέλειο ματς, δείξαμε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Στα δύσκολα λεπτά ξέραμε να ανταπεξέλθουμε και να επιμείνουμε. Νικήσαμε γιατί ήμασταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και καταφέραμε να κερδίσουμε το ματς», υπογράμμισε ο Πορτογάλος τεχνικός. 

Για τις αλλαγές των (Τοροσίδης, Ναουέλ, Γκερέρο) ανέφερε: «Τοροσίδης και Ναουέλ έχουν προβλήματα για να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση στη διάρκεια των αγώνων, γιατί έχουν λίγα παιχνίδια. Ο Τοροσίδης έπαιξε μετά από καιρό, ο Ναουέλ έδωσε το δεύτερό του παιχνίδι και έτσι έπρεπε να βγουν γιατί δεν μπορούσαν να βγάλουν όλο το παιχνίδι. Για τον Γκερέρο θα ξέρουμε αύριο, για να τον δουν οι γιατροί και να δουν την κατάστασή του».

Ο Μαρτίνς ρωτήθηκε για τη νίκη της Μπέτις στο Μιλάνο. «Πραγματικά δεν έχει κριθεί τίποτα, γιατί η Μίλαν μπορεί να κερδίσει μέσα στην Ισπανία. Εμείς πρέπει να περάσουμε τον σημερινό μας αντίπαλο σε 15 βράδια και να τον ξανακερδίσουμε, να είμαστε σοβαροί και την τελευταία αγωνιστική με την Μίλαν στο γήπεδό μας θα δούμε ποια θα είναι η κατάσταση στον όμιλο και να δούμε πώς θα πάει η πρόκριση», σχολίασε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις