Η απάντηση Καμμένου στις καταγγελίες Κοτζιά

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 22:06
UPD:22:07
MotionTeam
A- A A+

Φως στη θυελλώδη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, η οποία φέρεται να αποτέλεσε τη θρυαλλίδα για την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά, έριξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Επειδή βλέπω να γίνεται μεγάλη σπέκουλα και βλέπω να στήνονται ολόκληρα σενάρια πάνω από πράγματα που δήθεν ειπώθηκαν από εμένα, να ξεκαθαρίσουμε ότι ποτέ δεν ειπώθηκε ότι η κυβέρνηση πήρε 50 εκατ. ευρώ από τον Σόρος» τόνισε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star: «Αναφέρθηκα στον Σόρος, ως προς τη συνεργασία του υπουργείου Εξωτερικών με εταιρεία έκδοσης βίζα, η οποία όμως, δεν είχε καμία σχέση με την κυβέρνηση».  

Στο ίδιο πλαίσιο, παρατήρησε ότι «όλα αυτά λοιπόν, είναι προφάσεις εν αμαρτίαις που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση, προκειμένου να κρύψει την εξέλιξη της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου».

Υπενθύμισε δε, ότι «η κυβέρνηση έχει υπουργικό συμβούλιο, στο οποίο κρατούνται πρακτικά και δεν πρόκειται να συνεχίσω την προσπάθεια κάποιων να χτίσουν τέτοιου είδους σενάρια πάνω σε αυτές τις δηλώσεις». 

Ερωτηθείς για τις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην υπουργού Εξωτερικών και επικεφαλής της Κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, ο κ. Καμμένος αρκέστηκε να σημειώσει το εξής: «Δεν θα ασχοληθώ με τον κ. Κοτζιά πλέον».    

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή