ΑΕΛ: «Ελπίζουμε να μας επιστρέψει τα 56.000 ευρώ ο κ. Αναστασιάδης»

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 16:30
UPD:16:32
ICON PRESS /ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
A- A A+

Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιτέθηκε στην ΕΠΟ για την επικείμενη πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ανδρών, ενώ αυτή ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί.

Με ανακοίνωση σε έντονα ειρωνικό ύφος οι «βυσσινί» κατακρίνουν την επιλογή της Ομοσπονδίας, προφανώς λόγω του περιπτειώδους «διαζυγίου» που είχαν με τον Έλληνα τεχνικό, όταν εκείνος είχε εργασεί στη θεσσαλική ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Πληροφορηθήκαμε ότι ο άνθρωπος του Θεού και της Παναγίας κ. Αναστασιάδης προσελήφθη ως προπονητής της Εθνικής μας ομάδος με μισθό 250.000€ το χρόνο.

Ελπίζουμε ότι, μετά τα 20.000€ το μήνα που θα εισπράττει εργαζόμενος σκληρά στην Εθνική Ομάδα, θα μας επιστρέψει τα 56.000€, τα οποία το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, μόλις ανέλαβε ο κ. Γραμμένος, με δικηγόρους το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, ανατρέποντας δύο ομόφωνες αποφάσεις, του επεδίκασε να εισπράξει για εργασία ενός χρόνου, την οποία ουδέποτε προσέφερε.

Αυτήν την αδικία δεν την θέλει ούτε η Παναγία ούτε ο Θεός και τιμωρούν. Ευχόμαστε να μην ξεσπάσει η τιμωρία στην Εθνική ομάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις