Μαρτίνς: Καλύτερη ομάδα που είχα ποτέ ο Ολυμπιακός

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 20:41
UPD:20:41
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς όχι μόνο δεν υποτιμούν, απεναντίας σέβονται την Ντουντελάνζ, όπως υπογράμμισε ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού αγώνα με τους Λουξεμβούργιους.

«Μπορεί η Μίλαν και η Μπέτις θεωρητικά να είναι οι πιο δυνατές ομάδες, αλλά η Ντουντελάνζ αξίζει τον σεβασμό όλων και έχει δείξει ότι είναι καλή ομάδα. Όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, θέλουμε με το δικό μας παιχνίδι να ελέγξουμε τα παιχνίδια. Παρόλο που στην αρχή είχαμε πει ότι η Μπέτις και η Μίλαν είναι πιο γνωστές ομάδες, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Ντουντελάνζ», σχολίασε αρχικά ο Μαρτίνς και στη συνέχεια απάντησε για:

Την επόμενη ημέρα μετά την ήττα στο Ηράκλειο«Περάσαμε τον περισσότερο χρόνο μας στο προπονητικό κέντρο για να δούμε τους ψυχολογικούς παράγοντες της προετοιμασίας. Θέλαμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, να δούμε ποιον σύλλογο αντιπροσωπεύουμε, να δούμε ότι δεν ήμασταν ο εαυτός μας και ότι δεν μας αντιπροσωπεύει. Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι, γιατί αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, πολύ καλά οργανωμένο που δουλεύει πολύ καλά. Και θέλουμε να είμαστε καλά προετοιμασμένοι κυρίως με την έννοια της νοοτροπίας. Θέλαμε να ξανασκεφτούμε τι είναι αυτό που έφταιξε και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε αύριο για να αλλάξουμε αυτή την εικόνα».

Την αντίδραση των παικτών: «Το τελευταίο παιχνίδι μας άφησε πικρή γεύση, γιατί δεν ήμασταν ο εαυτός μας και δεν δείξαμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά από την αρχή της χρονιάς. Η ομάδα μας αποτελείται από πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, είναι αφοσιωμένοι και δουλεύουν πολύ και παίρνουν καλά αποτελέσματα από το ξεκίνημα της σεζόν. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα, είναι η καλύτερη ομάδα που είχα ποτέ. Είναι σίγουρα αρνητική η στιγμή που περάσαμε την Κυριακή, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βγούμε από αυτή την κατάσταση».

Εκ μέρους των παικτών παρέστη ο Παπέ Σισέ, ο οποίος δήλωσε: «Γνωρίζω πολύ καλά σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Το ότι μείναμε στο Ρέντη μάς έδωσε την ευκαιρία να ενωθούμε ακόμα πιο πολύ. Ήταν μια κακιά στιγμή, πρέπει να το ξεπεράσουμε και να γυρίσουμε στα θετικά αποτελέσματα. Πάντα ο στόχος μας είναι οι βαθμοί. Πρέπει να δείξουμε ότι καταλάβαμε τι συνέβη στον Ολυμπακό και θα πρέπει να το αλλάξουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις