Μη ικανοποιημένος από τις εξηγήσεις του Ριάντ ο Τραμπ

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 23:00
UPD:23:12
REUTERS/JONATHAN ERNST
A- A A+

Μη ικανοποιημένος από τις εξηγήσεις της Σαουδικής Αραβίας για την υπόθεση του Τζαμάλ Κασόγκι δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος νωρίτερα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν.

«Δεν είμαι ικανοποιημένος απ’ αυτά που άκουσα. Δεν θέλω να χάσω όλες αυτές τις επενδύσεις, όμως θα φθάσουμε στο τέλος της υπόθεσης» τόνισε, μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο.

Δεν παρέλειψε μάλιστα, να διαβεβαιώσει ότι «έχουμε ανθρώπους στη Σαουδική Αραβία, έχουμε ανθρώπους στην Τουρκία και τις επόμενες ημέρες θα γνωρίζουμε πολλά περισσότερα».

Στο μεταξύ, ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Αμερικανού προέδρου, Τζον Μπόλτον, επανέλαβε ότι «οι ΗΠΑ θέλουν να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες για τον τρόπο που σκοτώθηκε ο Τζαμάλ Κασόγκι» και ότι «οι συνομιλίες συνεχίζονται με τις σαουδαραβικές αρχές».

«Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια και όχι μόνο να μιλάμε. Καταρχάς, πρέπει να μάθουμε γιατί πέθανε. Ποιος τον σκότωσε. Θέλουμε να μάθουμε όλα τα γεγονότα» κατέληξε ο Μπόλτον, από τη Μόσχα, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, AFP, Reuters

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή