Super League: Στο Περιστέρι κλείνει η αυλαία

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 13:34
UPD:13:49
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Στο Περιστέρι κλείνει απόψε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής στη Super League, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται στις 19:00 τον Αστέρα Τρίπολης, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται αμφίρροπη.

Με νίκη οι γηπεδούχοι, που όπως πέρυσι έτσι και τώρα πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία, θα φτάσουν τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της κατάταξης και θα δώσουν συνέχεια στην εντυπωσιακή παρουσία τους παραμένοντας στο στόχο τους.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι μπορεί με μόλις 4 βαθμούς να βρίσκονται τρίτοι από το τέλος του βαθμολογικού πίνακα, αλλά η συγκομιδή επ΄ ουδενί ανταποκρίνεται στην αγωνιστική εικόνα τους.

Οι Αρκάδες είχαν πολύ καλή παρουσία στα περισσότερα παιχνίδια τους, όχι όμως και την τύχη με το μέρος τους στα περισσότερα απ΄ αυτά, ενώ μέσα στις επτά πρώτες αγωνιστικές κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν όλες τις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη και απόψε τον Ατρόμητο!

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει και φέτος για όπλο την εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία της, καθώς με παθητικό μόλις ενός γκολ (με πέναλτι στην πρεμιέρα, στο Αγρίνιο) διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Από τότε έχουν περάσει 498 λεπτά χωρίς να δεχτεί γκολ, ενώ το αποψινό θα είναι το πέμπτο παιχνίδι εντός έδρας σε επτά αγωνιστικές, στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Νταμίρ Κάναντι έχει διαθέσιμους τους, Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδη, Μούγιακιτς, Βασιλακάκη, Γιαννούλη, Χατζηισαΐα, Ούμπιδες, Ρισβάνη, Μάντσον, Ουγκράι, Κουλούρη, Μανδά, Νάτσο, Γαρουφαλιά, Κωτσόπουλο, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς και Κιβρακίδη.

Ο Σάββας Παντελίδης, από την πλευρά του, επέλεξε τους, Αθανασιάδη, Παπαδόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Πασαλίδη, Χριστόπουλο, Μαρτίνες, Κώτσιρα, Βλάχο, Μπελόκ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο, Φερνάντες, Τσιλιανίδη, Καλτσά, Μανιά και Δουβίκα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις