«Καθάρισε» και τον Άρη ο Πρίγιοβιτς

7Χ7 στο ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ, μετά το 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τα δύο γκολ του Σέρβου
Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 21:33
UPD:21:35
INTIME SPORTS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Το ντέρμπι της 7ης ημέρας της Super League καθορίστηκε από την εκτελεστική δεινότητα του Σέρβου διεθνούς στράικερ του «Δικεφάλου του Βορρά». 

A- A A+

Μετά την ΑΕΚ, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, έβαλε την υπογραφή του και στο ματς με τον Άρη, οδηγώντας τον ΠΑΟΚ σε μεγάλη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-1.

Το ντέρμπι της 7ης ημέρας της Super League καθορίστηκε από την εκτελεστική δεινότητα του Σέρβου διεθνούς στράικερ του «Δικεφάλου του Βορρά». 

Πριν από λίγο καιρό, ο Πρίγιοβιτς ήταν αυτός που με τα δύο τέρματα που σημείωσε στην Τούμπα χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ με 2-0, ενώ απόψε «υπέγραψε» και στο ματς με τον Άρη πετυχαίνοντας άλλα δύο γκολ, ανατρέποντας το 0-1 σε 2-1 για την ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το 7Χ7, έβγαλε αλώβητος άλλο ένα ντέρμπι (νίκησε προηγουμένως ΑΕΚ και Ολυμπιακό) και από πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα μπορεί κάλλιστα να του αποδοθεί ο τίτλος του μεγάλου φαβορί στην κούρσα του τίτλου. Την Δευτέρα (29/10) οι «ασπρόμαυροι» θα υποδεχθούν στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό κι εφόσον νικήσουν, τότε τα πάντα στη συνέχεια θα είναι... στο χέρι τους!

Το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Αρη, που μπήκε με γκολ... από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 2΄ ο Ματέο Γκαρσία σημάδεψε τη γωνία του Πασχαλάκη κι έδωσε προβάδισμα στους «κίτρινους». 

Χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλός ο ΠΑΟΚ, αφού έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 27΄, με τον Κουέστα να κάνει διπλή επέμβαση στα σουτ των Πρίγιοβιτς και Πέλκα, στο 36΄ έφτασε στην ισοφάριση.

Ο Πρίγιοβιτς ήταν εύστοχος στο πέναλτι που εκτέλεσε, το οποίο υπέδειξε ο Ιταλός διαιτητής, Ντανιέλε Ντοβέρι, σε χέρι του Τζανακάκη μετά από σέντρα του Βιεϊρίνια. Με τη λήξη του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λέο Ζαμπά.

Η είσοδος του Ουάρντα στο δεύτερο μέρος έκανε ακόμη πιο καλό τον ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή, αφού από τα πόδια του Αιγύπτιου ξεκινούσαν οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες του «Δικεφάλου του Βορρά».

Στο 65' το παιχνίδι «πήρε φωτιά». Σε μαρκάρισμα του Ουάρντα επί του Μπρούνο Γκάμα, ο τελευταίος σωριάστηκε στο χορτάρι και ο Ιταλός ρέφερι καταλόγισε το δεύτερο πέναλτι (αυστηρό) του αγώνα. Ο Πασχαλάκης, όμως, νίκησε τον Χαμζά Γιουνές, κρατώντας τον ΠΑΟΚ όρθιο στην αναμέτρηση. 

Το ματς όδευε προς την ισοπαλία, αλλά ο Πρίγιοβιτς δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Από φάση που ξεκίνησε ο Ουάρντα στο 84΄ και συνέχισε ο Ελ Καντουρί, η συνεργασία των παικτών του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με υπέροχη προβολή του Πρίγιοβιτς, ο οποίος με το δεύτερό του γκολ έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του (2-1).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις