Δεύτερη κατοστάρα μέσα σε τρία 24ωρα ο Παναθηναϊκός

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 19:51
UPD:19:52
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Από κατοστάρα... σε κατοστάρα ο Παναθηναϊκός.

Τρία 24ωρα μετά τη νίκη του επί της Γκραν Κανάρια στην Euroleague, ο Παναθηναϊκός «απάντησε» με νέα κατοστάρα, αυτή την φορά στην Α1, επί του Λαυρίου, με 108-63.

Η τρίτη σερί νίκη των «πρασίνων» σε ισάριθμα ματς ήρθε με πάρα πολύ εύκολο τρόπο, με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να αποδίδει εξαιρετικό μπάσκετ σε άμυνα κι επίθεση.

Κωνσταντίνος Μήτογλου και Νίκος Παππάς πέτυχαν από 15 πόντους, με τον πρώτο στα 20 λεπτά που αγωνίστηκε να «αγγίζει» το double-double, καθώς μάζεψε κι 9 ριμπάουντ.

Είκοσι λεπτά έμεινε στο παρκέ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος σταμάτησε στους 12 πόντους, ενώ ο Νικ Καλάθης στα 14 λεπτά που αγωνίστηκε πρόλαβε να μοιράσει 8 ασίστ και να πετύχει 7 πόντους.

Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων έδωσε την ευκαιρία στον Τσάβι Πασκουάλ την ευκαιρία να ξεκουράσει τους βασικούς και να δώσει χρόνο συμμετοχής στις «ρεζέρβες», μεταξύ των οποίων ήταν και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, που σημείωσε 8 πόντους.

Μιλόσεβις, Μέλσον και Μαστρογιαννόπουλος είχαν από 10 πόντους για το Λαύριο που δέχτηκε επιμέρους σκορ 33-13 στη 2η περίοδο και πέταξε λευκή πετσέτα» στο β΄ μέρος. 

Ο Παναθηναϊκός θα προετοιμαστεί, πλέον, για το ματς της 4ης αγωνιστικής της Euroleague με την Ζαλγκίρις Κάουνας, την προσεχή Παρασκευή (26/10) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις