Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για την επίθεση στην πρεσβεία του Καναδά

Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018 15:31
UPD:15:32
INTIME NEWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
A- A A+

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει η αντιπολίτευση, με αφορμή την επίθεση κουκουλοφόρων τα ξημερώματα στην πρεσβεία του Καναδά, στο Χαλάνδρι. Ομάδα 10 αγνώστων, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εξαπέλυσαν επίθεση με βαριοπούλες προκαλώντας υλικές ζημιές, ενώ πέταξαν μπογιές. 

«Οι συλλογικότητες του περιθωρίου συνεχίζουν αμέριμνες να χτυπούν ξένες πρεσβείες» ανέφερε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Μάξιμος Χαρακόπουλος. Τόνισε δε ότι όσο παραμένει στην εξουσία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ οι δράστες θα συνεχίζουν το έργο τους. 

Από την πλευρά του οΠαύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής έκανε λόγο για «μηδενική αντίδραση» της κυβέρνησης στις επιθέσεις του Ρουβίκωνα σε κάθε γωνιά της Αθήνας. Και σχολίασε καυστικά: «Το μόνο που απομένει είναι να ανοίξει στέκι και στο Μέγαρο Μαξίμου». 

«Οι κουκουλοφόροι και οι κρανιοφόροι συνεχίζουν ανενόχλητοι τη δράση τους, χτυπώντας ξένες πρεσβείες και δημόσια κτίρια. Σειρά σήμερα είχε η πρεσβεία του Καναδά» ανέφερε από την πλευρά τουτο Ποτάμι, υπογραμμίζοντας ότι τέτοια περιστατικά δίνουν την εντύπωση μίας χώρας «ξέφραγο αμπέλι», που είναι έρμαιο στις ορέξεις των μπαχαλάκηδων. Απευθυνόμενο δε προς τη κυβέρνηση, τόνισε πως αν δεν ξέρουν πού θα τους βρούν «ας περάσουν, τις ώρες που δέχονται το κοινό φυσικά, από τα γραφεία τους στη Φιλοσοφική». 

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή