Πρόσκληση σε δείπνο με «μενού» τη μόδα

Play date: Ένα look με βρετανικές καταβολές, για αξέχαστα δείπνα
Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 09:31
UPD:17:13
In Icons We Trust
A- A A+

Μπορεί το μαύρισμα του καλοκαιριού να μην μας έχει εγκαταλείψει πλήρως, ωστόσο ο χειμώνας πλησιάζει όλο και πιο κοντά, με τη συχνότητα των προσκλήσεων για ποτό ή για δείπνο να αυξάνεται διαρκώς.

Η ανάγκη για πιο καλές και επίσημες εμφανίσεις δημιουργεί απαιτήσεις που η ντουλάπα θα πρέπει να φέρει εις πέρας, όπως σημειώνει η ομάδα του In Icons We Trust, η οποία συνέθεσε ένα σύνολο για μια ευχάριστη μάζωξη που περιλαμβάνει ποτό, δείπνο και μία ή και περισσότερες μάχες γύρω από το τραπέζι του μπιλιάρδου.

IN ICONS WE TRUST

Ένα γιλέκο pied de poule ή σε λεπτοκαμωμένο καρό θα βρει πολλές αφορμές να αναβαθμίσει την εμφάνισή σας. Εδώ, η ομοιομορφία του μπλε σπάει με το γιλέκο που παίζει οπτικά παιχνίδια, δίνοντας βάθος κι ενδιαφέρον στο σύνολο.

Η πλεκτή γραβάτα οφείλει να είναι μαλακή κι εύπλαστη, ώστε να ακολουθεί τις κινήσεις σας.

Το μάλλινο σακάκι οφείλει να είναι εξίσου μαλακό κι ευχάριστο στην υφή, προσθέτοντας μία νότα θαλπωρής σε ένα κατά τα άλλα επίσημο λουκ.

IN ICONS WE TRUST

Ένα ζευγάρι καλά loafers «μαρτυρά» ότι η περίσταση είναι σημαντική, αλλά και διασκεδαστική, χωρίς αυστηρότητα.

Μην ξεχνάτε σε τέτοιες περιπτώσεις να ελαφραίνετε το σύνολο με μία ή δύο αισθητικές εκπλήξεις, όπως μία χαρούμενη pochette, ένα funky ζευγάρι κάλτσες ή και τα δύο.

ΤΗΕ LOOK

Μάλλινο σακάκι, γιλέκο, μεταξωτό πουκάμισο, πλεκτή γραβάτα, βαμβακερή pochette και μάλλινο παντελόνι όλα Vardas. Διαθέσιμα από το Vardas/Golden Hall και online στο www.vardas.gr.

Κάλτσες Intimissimi.

IN ICONS WE TRUST

Δερμάτινα loafers από τη συλλογή του Classico. Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95-Πάτρα και online στο www.classico.gr

Η φωτογράφιση έγινε στο playroom του εστιατορίου e&o Athens, στον όγδοο όροφο του Athens Marriott Hotel. Το e&o, το φημισμένο pan-Asian εστιατόριο του Λονδίνου, μεταφέρει τα fusion πιάτα του, τα κοκτέιλ του και τη ζωντανή του ατμόσφαιρα στην Αθήνα.

IN ICONS WE TRUST

Με την υπογραφή του Ομίλου Χανδρή και των Ricker Restaurants, το e&o Athens διαθέτει χώρους για γεύμα και δείπνο, μπαρ και πισίνα, καθώς και ένα συναρπαστικό playroom για ενήλικες επισκέπτες.

Κείμενα: Ελένη Παπαϊωάννου
Φωτογράφος: Σπύρος Χαμάλης
Styling: Βίβιαν Ρουβέλα

Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή