Super League: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι Αρης-ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 12:26
UPD:12:29
Eurokinissi Sports/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Άπαντες δεσμεύτηκαν ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα τάξης, με σκοπό να αποφευχθούν τυχόν έκτροπα, τόσο εντός, αλλά και εκτός του αγωνιστικού χώρου του «Κλεάνθης Βικελίδης».
A- A A+

Την ευχή «να κυλήσουν όλα ομαλά» έδωσαν οι συμμετέχοντες στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου ντέρμπι της Super League, ανάμεσα στον Άρη και στον ΠΑΟΚ.

Εκτός των εκπροσώπων των δύο ΠΑΕ έλαβαν μέρος στις συζητήσεις, ο αναπληρωτής της εισαγγελίας Πρωτοδικών, Στέφανος Ζαρκαντζιάς και οι επικεφαλής της αστυνομίας. 

Άπαντες δεσμεύτηκαν ότι  θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα τάξης, με σκοπό να αποφευχθούν τυχόν έκτροπα, τόσο εντός, αλλά και εκτός του αγωνιστικού χώρου του «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Ο εισαγγελέας από την πλευρά του ζήτησε από τις ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και από την πλευρά τους, έτσι ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά, ενώ όπως έγινε γνωστό το παρόν στο γήπεδο των «κιτρίνων» θα δώσει και ο «ισχυρός άνδρας» του «Δικεφάλου του Βορρά», Ιβάν Σαββίδης.

Τον Άρη εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Θοδωρής Καρυπίδης, ο διευθυντής γραφείων της ομάδας Αντώνης Τσαλουχίδης και ο υπεύθυνος ασφαλείας του Άρη, Γιώτης Κεφαλίδης. 

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ παρέστησαν, ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και ο υπεύθυνος ασφαλείας Ηλίας Γεροντίδης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις