Η περιπέτεια της καθημερινότητας απαιτεί συγκεκριμένο στυλ

City warrior: Το μπουφάν ως επιτομή της κομψότητας
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 09:30
UPD:17:34
In Icons We Trust
A- A A+

Τις προτάσεις της για τις ημέρες που ο σύγχρονος επαγγελματίας καλείται να περάσει πολλές ώρες εκτός γραφείου, αντιμετωπίζοντας το κρύο και τη βροχή δίχως να φοράει κοστούμι, παρουσιάζει η ομάδα του In Icons We Trust.

  • Δεν αντιμετωπίζουμε μία καθημερινή όπως το Σαββατοκύριακο. Η άνεση είναι το κύριο μέλημά μας αλλά δεν επιτρέπεται να κυκλοφορήσετε με φόρμες και φουσκωτό μπουφάν.
  • Για να διανύσετε με άνεση και στυλ τα χιλιόμετρα που απαιτούνται μία τέτοια ημέρα, στηριχθείτε στην ποιότητα ενός ζευγαριού δερμάτινα boat shoes τα οποία, τις καλές ημέρες, μπορούν να κυκλοφορήσουν και χωρίς κάλτσες.
  • Ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή και ουδέτερο χρώμα μπορεί να είναι φτιαγμένο ακόμη κι από τζιν, αρκεί να είναι φροντισμένο και στρωτό.
  • Δεν είναι ώρα να εγκαταλείψετε τα αγαπημένα σας πουκάμισα για τη θαλπωρή των πουλόβερ  - όχι ακόμα. Απλά, φροντίστε να είναι κατάλληλα για τα πρώτα κρύα, δηλαδή να είναι φτιαγμένα από χοντρό ύφασμα. Ένα χρώμα στην παλέτα του παντελονιού είναι ιδανικό για να δημιουργήσει την αίσθηση του συνόλου.
  • Σας είχε λείψει να φοράτε το μπουφάν σας; Από τώρα και για αρκετό καιρό θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε όσους συνδυασμούς θέλετε με αυτό, το πιο καυτό trend της εποχής: Ένα δερμάτινο flying jacket σε χρώμα ανθρακί, με γούνινο γιακά.

THE LOOK

IN ICONS WE TRUST

Δερμάτινο μπουφάν, βαμβακερό πουκάμισο, δερμάτινη ζώνη και τζιν παντελόνι όλα Pepe Jeans. Διαθέσιμα από τη Shop & Trade.

Γυαλιά ηλίου Moscot, Διαθέσιμα από τις Tartaras Boutiques.

IN ICONS WE TRUST

Δερμάτινα δετά παπούτσια από τη συλλογή του Classico. Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95 - Πάτρα και online στο www.classico.gr.

Κείμενα: Ελένη Παπαϊωάννου
Φωτογράφος: Σπύρος Χαμάλης
Styling: Βίβιαν Ρουβέλα

Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή