Tommy Hilfiger: Νέα φθινοπωρινή συλλογή σε συνεργασία με τον Λιούις Χάμιλτον

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 08:49
UPD:09:12
In Icons We Trust
A- A A+

Την πρώτη συλλογή TommyXLewis για το Φθινόπωρο 2018 παρουσίασε το Tommy Hilfiger Group.

Πρώτη για μία συλλογή η οποία δημιουργήθηκε κατόπιν συνεργασίας του Αμερικανού σχεδιαστή Τόμι Χίλφιγκερ με τον Βρετανό οδηγό αγώνων ταχύτητας, τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 και παγκόσμιο πρεσβευτή των ανδρικών συλλογών Tommy Hilfiger, Λιούις Χάμιλτον.

IN ICONS WE TRUST

Οι φίλοι της μάρκας μπορούν να επισκεφθούν το tommy.com για μια ματιά στα παρασκήνια της δημιουργίας της συλλογής και να δουν διαφορετικά στυλ, που είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από την 1η Οκτωβρίου.

Η συλλογή TommyXLewis για το Φθινόπωρο του 2018 συνδυάζει τις γραμμές των sportswear συλλογών της φίρμας, επανεξετάζοντας κλασικά αμερικανικά στυλ.

Το προσωπικό twist του Χάμιλτον σε κάθε σχέδιο εμπνέεται από τα τατουάζ του, τη γκαρνταρόμπα του και τον τυχερό αριθμό του, το 44.

IN ICONS WE TRUST

Το λογότυπο της συλλογής περιλαμβάνει της εμβληματική σημαία της εταιρείας, τοποθετημένη ανάμεσα στα αρχικά του Χάμιλτον σε γραμματοσειρά Old English Gothic, όπως και η γραμματοσειρά που έχει χρησιμοποιηθεί στα τατουάζ του.

Η συλλογή TommyXLewis περιλαμβάνει έντονα χρώματα, αθλητικές επιρροές και πολύπλευρα σχήματα.

IN ICONS WE TRUST

Όπως εξηγεί η εταιρεία, η συλλογή περιέχει ένα intarsia hockey sweater σε κόκκινο, λευκό και μαύρο color-block με το statement «LH» logo, ένα long iconic military-green parka με αποσπώμενη διπλής όψης επένδυση, μία λευκή φόρμα με βελούδινες ρίγες στις ραφές στα χέρια και στα πόδια και με τη φράση «Loyalty» στην πλάτη, εμπνευσμένη από το τατουάζ του Hamilton, και ένα ναυτικό μάλλινο και βελούδινο παλτό με χρυσά κουμπιά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή