ΑΕΚ: Στην ΕΠΟ η έφεση για το -3

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 12:26
UPD:12:28
Eurokinissi Sports/LATO KLODIAN
A- A A+

Μετά από ένα «καυτό» Σαββατοκύριακο, στη διάρκεια του οποίου το νομικό επιτελείο εργάστηκε αποκλειστικά με το περιεχόμενο της έφεσης, η ΑΕΚ αναμένεται εντός της ημέρας να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ τον φάκελο της προσφυγής κατά της πρωτόδικης ποινής που της επιβλήθηκε για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (-3 βαθμοί και 2 αγωνιστικές τιμωρία της έδρας).

Οι άνθρωποι της Ένωσης είναι βέβαιοι ότι θα δικαιωθούν από το πειθαρχικό όργανο της Ομοσπονδίας και θα επιστραφούν οι βαθμοί, ενώ αισιοδοξούν πως θα υπάρξει μείωση και στην ποινή της τιμωρίας της έδρας.

Παράλληλα, ανεβαίνει το θερμόμετρο σε όλα τα επίπεδα, ενόψει του αγώνα με τη Μπάγερν, την προσεχή Τρίτη (23/10) για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Γίνονται προσπάθειες ώστε να αρχίσει από σήμερα η ηλεκτρονική διάθεση εισιτηρίων και το πιθανότερο είναι να ισχύσουν οι ίδιες τιμές με το ματς εναντίον της Μπενφίκα, ίσως και ακόμα χαμηλότερες.

Παρά το μεγαλύτερο εμπορικό όνομα του αντιπάλου, για την ΑΕΚ μετράει περισσότερο ότι είναι το μεγαλύτερο ματς της σεζόν, 
η ώρα έναρξης (19.55) ευνοεί και τις οικογένειες και την επαρχία, έτσι στόχος είναι να διευκολυνθεί ο κόσμος και να έρθει μαζικά στο ΟΑΚΑ.

 
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις