Π. Σκουρλέτης: Ο κ. Καμμένος ξεφεύγει από κάποια όρια

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 11:35
UPD:11:40
INTIME NEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στην ΕΡΤ1, έδωσε αιχμηρή απάντηση στα όσα είπε σήμερα το πρωί ο κ. Καμμένος, τονίζοντας ότι «εκείνο το οποίο κατά τη γνώμη μου παραμένει πολιτικό ζήτημα είναι όταν ο κ. Καμμένος έχει μια μεγάλη διαφοροποίηση, μια διαφωνία για το θέμα της Μακεδονίας, φτάνει στο σημείο να λέει ότι "εγώ θα άρω την εμπιστοσύνη μου στην κυβέρνηση''».
A- A A+

Την εκτίμησή του ότι υπάρχει πολιτικό θέμα με τη στάση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου σε σχέση με το Μακεδονικό, εξέφρασε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, καθώς, όπως είπε, είναι μεγάλο θέμα ένα κορυφαίο μέλος της κυβέρνησης να διαφωνεί σε ένα τόσο σημαντικό θέμα.

Ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στην ΕΡΤ1, έδωσε αιχμηρή απάντηση στα όσα είπε σήμερα το πρωί ο κ. Καμμένος, τονίζοντας ότι  «εκείνο το οποίο κατά τη γνώμη μου παραμένει πολιτικό ζήτημα είναι όταν ο κ. Καμμένος έχει μια μεγάλη διαφοροποίηση, μια διαφωνία για το θέμα της Μακεδονίας, φτάνει στο σημείο να λέει ότι "εγώ θα άρω την εμπιστοσύνη μου στην κυβέρνηση''».

«Ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος είπε ότι αυτή η κυβέρνηση συγκροτήθηκε στη βάση της εξόδου από τα μνημόνια και της καταπολέμησης της διαπλοκής» τόνισε ο κ. Σκουρλέτης, υπογραμμίζοντας:

«Είναι μία μεγάλη αντίφαση. Πώς έρχεσαι και υπονομεύεις αυτή τη συμφωνία λέγοντας ότι θα ρίξω την κυβέρνηση πριν ολοκληρώσει τον συνταγματικά προβλεπόμενο κύκλο της; Είναι μεγάλο πολιτικό λάθος εκ μέρους του. Οφείλει να ξεδιαλύνει την πολιτική αντίφαση του ίδιου. Ξεφεύγει από κάποια όρια», επεσήμανε.

Πάντως ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ αναγνώρισε στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ ότι «αισθάνθηκε την ανάγκη να δώσει διευκρινίσεις πως εκφράζει προσωπικές απόψεις», προσθέτοντας ότι είναι θετικό το γεγονός ότι ο κ. Καμμένος διευκρίνισε πως «την κύρια ευθύνη για θέματα εξωτερικής πολιτικής την έχουν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή