Νέα φίλια πυρά μεταξύ Παππά και Φίλη

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 16:20
UPD:16:25
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ δόθηκε η συνέχεια της διαμάχης μεταξύ του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, και του βουλευτή Α’ Αθήνας, Νίκου Φίλη, με αφορμή τον τρόπο λειτουργίας της ΕΡΤ.

Από το βήμα της συνεδρίασης, ο κ. Παππάς υπεραμύνθηκε του περιεχομένου και της λειτουργίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, απορρίπτοντας τα φίλια πυρά.

Μάλιστα, δήλωσε ότι «ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός» και υπενθύμισε ότι πριν από έξι μήνες, ο κ. Φίλη «έλεγε ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει και δεν δικαιώθηκε, όπως και στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών».

Παράλληλα, πήρε σαφείς αποστάσεις από τις συγκρίσεις του πρώην υπουργού Παιδείας μεταξύ Σαλβίνι και Καμμένου.

«Τα περί Σαλβίνι δεν τα συζητώ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς και πρόσθεσε: «Εγώ δεν συμμετέχω σε κυβέρνηση που συμμετέχει ο Σαλβίνι».

Το Σάββατο, από το βήμα της Κ.Ε., ο κ. Φίλης εξέφρασε την ανησυχία του για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόκλησης «πολιτικής ζημίας» από τους χειρισμούς της κυβέρνησης και τις επιλογές προσώπων στη δημόσια τηλεόραση.

Ειδική αναφορά έκανε και στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ο οποίος -όπως υπογράμμισε- επιχειρεί να διαδραματίσει ρόλο «Σαλβίνι».

Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την άνευ εμποδίων ολοκλήρωση του κυβερνητικού προγράμματος. Ξεκαθάρισε πάντως, ότι η απόφαση συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ ήταν εξαρχής ορθή.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή