Δριμύτατη κριτική σε Λεβ και παίκτες από το γερμανικό Τύπο

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 13:42
UPD:15:08
REUTERS/Kai Pfaffenbach
A- A A+

Βαρείς τόνους χρησιμοποιεί σήμερα ο γερμανικός Τύπος για το 0-3 που υπέστη χθες η Εθνική ομάδα της χώρας στο Άμστερνταμ από την Ολλανδία και οι τίτλοι είναι σαν πέτρες στους ώμους του προπονητή Γιόαχιμ Λεβ και των παικτών του.

«Ένα τρομακτικό βράδυ!», τιτλοφορείται η Sueddeutsche Zeitung, σύμφωνα με την οποία «τα προβλήματα της ομάδας δεν είναι μόνο η αποστειρωμένη επίθεση, αλλά και η άμυνα και η δημιουργία παιχνιδιού»

Η Bild αποδίδει «μηδέν» ως ψήφο στην Εθνική ομάδα και την τεχνική ηγεσία της. «Δεν υπάρχει καινοτόμος τόλμη, καμία ιδέα παιχνιδιού, καμία επιθετική ικανότητα», υπογραμμίζει το ταμπλόιντ.

Στο άρθρο της η Bild καταλογίζει πολλές λανθασμένες επιλογές στον Λεβ, ξεκινώντας από το πείσμα και την επιμονή του στη χρησιμοποίηση της «ραχοκοκαλιάς» της ομάδας που κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Εναντίον των Ολλανδών ήταν βασικοί οι Νόιερ, Χούμελς, Μπόατενγκ, Κρόος και Μίλερ, ενώ στον πάγκο έμειναν παίκτες όπως ο Μπραντ και ο Σανέ, αναφέρει η Bild που θεωρεί ότι στην Εθνική πρέπει να μπουν κι άλλοι παίκτες.

«Το 2018 θα παραμείνει η χρονιά πανωλεθρίας του γερμανικού ποδοσφαίρου» προσθέτει, με χαρακτηριστική απαισιοδοξία, η ηλεκτρονική έκδοση του εβδομαδιαίου Focus.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις