«Η επίθεση κατά Βουλγαράκη βάλλει κατά της δημοκρατίας»

Τρίτη, 30 Μαΐου 2006 15:10
A- A A+

«Η σημερινή απόπειρα κατά του υπουργού Πολιτισμού Γ. Βουλγαράκη, αλλά και κάθε τρομοκρατική ενέργεια, βάλλει ευθέως κατά της δημοκρατίας. Η Νέα Δημοκρατία, όπως και όλες οι Ελληνίδες και οι Έλληνες καταδικάζουν κάθε μορφή τρομοκρατίας απ’ όπου και αν προέρχεται.

Οι δημοκρατικοί μας θεσμοί, οι ατομικές ελευθερίες, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ζωή δεν είναι δυνατόν να απειλούνται από εγκληματικές ενέργειες, με κανένα πρόσχημα».

Αυτό δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Ζαγορίτης, σχολιάζοντας την τρομοκρατική ενέργεια κατά του υπουργού Πολιτισμού, εκφράζοντας παράλληλα τη συμπαράστασή του στον κ. Βουλγαράκη και την οικογένειά του που -όπως σημείωσε- για μια ακόμα φορά δοκιμάστηκαν.

Την επίθεση κατά του υπουργού καταδίκασε και η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της Θ. Ρουσόπουλου ο οποίος υπογράμμισε πως η επίθεση στοχεύει στην ίδια τη δημοκρατία, αλλά όπως είπε, η δημοκρατία μας είναι ισχυρή και δεν κινδυνεύει από τέτοιες δοκιμασίες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση συμπαρίσταται στην οικογένεια του κ. Βουλγαράκη, που για δεύτερη φορά σε τρία χρόνια αποτελεί στόχο τέτοιων επιθέσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή