Η ΑΕΚ προχωρά σε καταγγελία του Φορτούνη

Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 11:46
UPD:10/10/2018 18:13
Eurokinissi Sports/LATO KLODIAN
A- A A+

Σε καταγγελία κατά του Κώστα Φορτούνη στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα αναμένεται να προχωρήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αιτία, η χειρονομία του διεθνή άσου να απευθυνθεί στην εξέδρα μετά το γκολ που σημείωσε κατά της Ένωσης στο πρόσφατο ντέρμπι.

Μια χειρονομία που συνοδεύτηκε από κάποια... «γαλλικά» που εκστόμισε προς την ίδια κατεύθυνση, όπως έδειξε η κάμερα της Nova, αν και με δήλωσή του ο παίκτης του Ολυμπιακού ζήτησε συγγνώμη.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας (ή ο αναπληρωτής του) θα μελετήσει το DVD για να κρίνει αν θα πρέπει να ασκηθεί δίωξη, η οποία θα έρθει αν αποφανθεί ότι υπήρξε ανάρμοστη συμπεριφορά προς τους οπαδούς ή ότι επέδειξε υβριστική συμπεριφορά.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική για μια κίνηση που είχε κάνει προς την εξέδρα του ΟΦΗ. 

Αν κληθεί σε απολογία, ο Φορτούνης αντιμετωπίζει ενδεχόμενο τιμωρίας με μία αγωνιστική για ανάρμοστη συμπεριφορά και διαγωγή προς τους θεατές (άρθρο 10, παρ. 1α του Πειθαρχικού Κώδικα) ή με δύο για υβριστική συμπεριφορά (παρ. 1β του άρθρου 10).

Οι προσεχείς αναμετρήσεις των «ερυθρολεύκων» είναι στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ και στο Φάληρο με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αμφότερες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.  

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις