Αγγλία: Δεν θέλει άλλη ανανέωση ο Ντε Χέα

Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 16:48
UPD:16:58
REUTERS/SERGIO PEREZ

Football Soccer - Euro 2016 - Spain News Conference - Complexe Sportif Marcel Gaillard, Saint Martin de Re, France - 10/6/16 - Spain's David de Gea addresses news conference.

A- A A+

Αβέβαιη είναι η συνέχεια της παρουσίας του Νταβίντ Ντε Χέα στη Μάντασεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Telegraph». 

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται να ανανεώσουν μονομερώς το συμβόλαιο του Ισπανού τερματοφύλακα ως το καλοκαίρι του 2020, αφού έχουν το δικαίωμα, όμως ο Ντε Χέα δεν συζητά για περαιτέρω επέκταση της συνεργασίας του. 

Η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο σύλλογο δυσκολεύει τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας να πείσει τον ποδοσφαιριστή, οι αλλαγές αναμένονται σαρωτικές και ο Ντε Χέα δεν θέλει να δεσμεύσει το μέλλον του σε ένα ασταθές περιβάλλον.

Ο Ντε Χέα αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε χρόνια, θεωρείται και είναι γκολκίπερ παγκόσμιας κλάσης, οπότε οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ θέλουν να τον «δέσουν», αφού αυτός είναι από τους «μετακίνητους». 

Παράγοντες του συλλόγου είχαν συνάντηση την περασμένη Παρασκευή στο Λονδίνο με τον διάσημο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, όμως συμφωνία δεν επήλθε. Οι επαφές θα συνεχιστούν, όμως, αφού η Γιουνάιτεντ δεν θέλει ούτε να σκεφτεί πως μπορεί να χάσει τον παίκτη. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις