Μάργκοτ Ρόμπι: Βρήκε η Barbie το κινηματογραφικό της πρόσωπο;

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 10:30

Οι φήμες θέλουν τη Ρόμπι να βρίσκεται σε σοβαρές συζητήσεις με το στούντιο προκειμένου να ερμηνεύσει τη Barbie, αναλαμβάνοντας, μάλιστα, και χρέη παραγωγού

A- A A+

Η 28χρονη Αυστραλή ηθοποιός, παραγωγός και μοντέλο Μάργκοτ Ρόμπι βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει τον ρόλο της διάσημης κούκλας Barbie, με υποψήφια σκηνοθέτη την Πάτι Τζένκινς της «Wonder Woman».

Οι Mattel και Warner μοιάζουν αποφασισμένες να προχωρήσουν με το εν λόγω σχέδιο, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη από το 2014, παρόλο που οι προηγούμενες προσπάθειες της εταιρείας παιχνιδιών με τη Sony να εξασφαλίσουν την Έιμι Σούμερ και την Αν Χάθαγουεϊ για τον ρόλο της Barbie απέβησαν άκαρπες.

Οι φήμες θέλουν τη Ρόμπι να βρίσκεται σε σοβαρές συζητήσεις με το στούντιο προκειμένου να ερμηνεύσει τη Barbie, αναλαμβάνοντας, μάλιστα, και χρέη παραγωγού, μέσω της εταιρείας της, LuckyChap. Και μολονότι τίποτα δεν είναι ακόμα επίσημο, οι ίδιες φήμες θέλουν τη σκηνοθέτιδα της «Wonder Woman» -και του επερχόμενου «Wonder Woman 1984»- να φλερτάρει στενά με το πρότζεκτ.

Στην ταινία «Barbie», η πρωταγωνίστρια εκδιώκεται από τη «Barbieland», επειδή δεν είναι αρκετά τέλεια και βιώνει μία περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο.

Η κούκλα Barbie έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην αγορά τον Μάρτιο του 1959, από την El Segundo της Mattel, και απέφερε κέρδη ύψους τριών δις δολαρίων ετησίως. Στην εποχή μας, αυτό το brand έχει έρθει αντιμέτωπο με ζητήματα ρατσισμού και προτύπων, που προβάλλονται από την αψεγάδιαστη εικόνα της κούκλας.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς