Τις υποψηφιότητες Ντινόπουλου, Πιπιλή και Σπυρίδωνος παρουσίασε επισήμως η ΝΔ

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2006 14:34
UPD:15:18
A- A A+

Τους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας για την υπερνομαρχία Αθηνών – Πειραιώς, και τις νομαρχίες Αθήνας και Πειραιά, παρουσίασε επισήμως σήμερα ο γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος Λευτέρης Ζαγορίτης.

Ο δημοσιογράφος και νυν δήμαρχος Βριλησσίων Αργύρης Ντινόπουλος, επελέγη ως υποψήφιος για την υπερνομαρχία Αθηνών - Πειραιώς απέναντι στη Φώφη Γεννηματά.

Υποψήφια της ΝΔ για τη Νομαρχία Αθηνών είναι η δημοσιογράφος και δημοτική σύμβουλος Αθηναίων, Φωτεινή Πιπιλή και στη Νομαρχία Πειραιώς ο δήμαρχος Πόρου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΕΔΚΕ Σπύρος Σπυρίδων.

Παρουσιάζοντας τις υποψηφιότητες ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Ζαγορίτης τόνισε ότι και οι τρεις έχουν μακρά και σημαντική προσφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στις τοπικές κοινωνίες.

Είναι, σημείωσε, μία επιλογή που υπηρετεί τα κριτήρια της αξιοσύνης, της ικανότητας, της εντιμότητας και της προσφοράς στους πολίτες του Λεκανοπεδίου.

Ο υποψήφιος για την υπερνομαρχία Αργύρης Ντινόπουλος δήλωσε από την πλευρά του ότι είναι μια ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση που δείχνει την καταξίωση του έργου του στα Βριλήσσια, ένα έργο που –όπως είπε- έγινε με δυναμισμό και διεκδίκηση. Όπως είπε, θα μεταφέρει την εμπειρία του στην καθημερινή δράση και στην επαφή με τους πολίτες και τόνισε πως τα προβλήματα των πολιτών θα έρθουν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Η δημοσιογράφος κα Φωτεινή Πιπιλή σημειώνοντας ότι επί είκοσι χρόνια είναι δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων τόνισε ότι η εμπειρία αυτή της έδωσε την ευκαιρία να ασχοληθεί με πάθος με τα καθημερινά προβλήματα του πολίτη.

Τέλος, ο κ. Σπύρος Σπυρίδων τόνισε ότι είναι τιμή του να διεκδικήσει τη Νομαρχία Πειραιά και πρόσθεσε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη πολιτική και πάρα πολλή δουλειά για τη Νομαρχία, καθώς επίσης ότι από την εμπειρία του έχει μάθει ότι πρέπει να διεκδικεί.

Οι τρεις υποψήφιοι στη συνέχεια είχαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή