Προβλημάτισε ενόψει Κίμκι ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018 19:07
UPD:19:09
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ είχε αρκετά... κενά διαστήματα κι αν δεν βρισκόταν σε πολύ καλή μέρα ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, τότε δεν αποκλείεται να είχε μπλέξει σε περιπέτειες.

A- A A+

Πέντε ημέρες πριν την πρεμιέρα του στην Euroleague, ο Ολυμπιακός μπήκε... με το δεξί στην Α1 επικρατώντας με 88-78 του Χολαργού στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ είχε αρκετά... κενά διαστήματα κι αν δεν βρισκόταν σε πολύ καλή μέρα ο Νίκολα Μιλουτίνοβ, τότε δεν αποκλείεται να είχε μπλέξει σε περιπέτειες.

Ο Σέρβος σέντερ ήταν «όλα τα λεφτά» για τους «ερυθρόλευκους» και με 24 πόντους έκανε ρεκόρ καριέρας στην Α1 (μάζεψε και 7 ριμπάουντ). Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή (7/10) ήταν η δεύτερη σερί νίκη των Πειραιωτών επί των «νεοφώτιστων» στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία, μετά την επικράτησή τους στον θεσμό του Κυπέλλου λίγες ημέρες νωρίτερα.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν με δύο πρόσωπα στο ματς και σαφώς προβλημάτισαν ενόψει του αγώνα με την Κίμκι την προσεχή Παρασκευή στη Μόσχα.

Μετά το επιμέρους σκορ 31-14 στη 2η περίοδο, δέχτηκαν 12-28 στην 3η, με συνέπεια ο Χολαργός να πλησιάσει στο -6 (64-70). Ένα σερί 8-0 στην τελευταία περίοδο αποδείχτηκε αρκετό για τον Ολυμπιακό να πάρει διαφορά... ασφαλείας και να πάρει τους δύο πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, έμεινε στο μηδέν εντός πεδιάς (με 0/3 δίποντα, 0/3 τρίποντα και συνολικά 2 πόντους με βολές) σε 23 λεπτά συμμετοχής, ενώ ούτε ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στο ματς Κυπέλλου, Γιώργος Πρίντεζης δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα.

Ο Μπλατ είδε να δίνουν λύσεις οι Ουίλιαμς-Γκος (15π.), Τουπάν (12π.) και ΛεΝτέι (10π.). Με πέντε παίκτες να σημειώνουν διψήφιο νούμερο πόντων, ο Χολαργός στάθηκε επάξια απέναντι σε έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο. 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις