8Bit Slap: Το ροκ χτυπάει 8 φορές στη σκηνή του Temple

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου
Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2018 08:45
UPD:16:30
Photo: Eliza Karagiorgi
A- A A+

Η μπάντα των 8Bit Slap -εμπλουτίζοντας συνεχώς τον ήχο τους και δουλεύοντας σε νέο υλικό- ετοιμάζονται ν’ ανέβουν, για πρώτη φορά, στη σκηνή του Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι), την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στις 8 το βράδυ.

Συνάντηση μέταλ και ροκ

Αλέξανδρος Κυπριώτης - Λευτέρης Τσιάβος

Έχοντας βάση τους τον Πειραιά και με πολλές ζωντανές εμφανίσεις, από την ίδρυσή τους το 2015, οι 8Bit Slap ανακατεύουν rock και nu-metal στοιχεία, παραδίδοντας ανεβαστικά κιθαριστικά riffs, χαρακτηριστικές φωνές και γκρούβες γεμάτες ενέργεια.

Κώστας Μπαριάμης

Η πενταμελής μπάντα -την οποία απαρτίζουν οι: Ελένη Λεοντσίνη, Αλέξανδρος Κυπριώτης, Δημήτρης Αδαμόπουλος, Λευτέρης Τσιάβος και Κώστας Μπαριάμης- κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ το 2017 με τίτλο «Juggernaut», παρουσίασε πριν λίγο καιρό στο κοινό της και το καινούριο τραγούδι με τίτλο «Normality».

Ελένη Λεοντσίνη

Αυθεντικοί και ξεχωριστοί

Την σκηνή θα μοιραστούν με το ελληνικό μεν,  αγγλόφωνο δε rock συγκρότημα των Perfect Faith.  Με αγαπημένες μουσικές από 90's μέχρι και σήμερα, αλλά παράλληλα και με μία ευρεία γκάμα επιρροών, οι Perfect Faith ακούγονται τόσο αυθεντικοί όσο και ξεχωριστοί. Ως τώρα έχουν κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ, το «Rise» (2014) και το «Uncertain World»(2017). Εκτός όμως από το δικό τους υλικό, στις ζωντανές τους εμφανίσεις το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει μερικές ιδιαίτερες διασκευές.

8Bit Slap - Ελένη Λεοντσίνη, Αλέξανδρος Κυπριώτης, Δημήτρης Αδαμόπουλος, Λευτέρης Τσιάβος, Κώστας Μπαριάμης

Την βραδιά στο Temple, θα ανοίξει το blues / rock'n'roll σχήμα των Voodoo Saints  οι οποίοι βρίσκονται αυτή την περίοδο σε διαδικασία ηχογράφησης της πρώτης δισκογραφικής τους δουλειάς.

Πληροφορίες
Temple - Ιάκχου 17, Γκάζι, τηλ: 6979417274

 

 

Προτεινόμενα για εσάς