Europa League: Στην κορυφαία ενδεκάδα, Sokratis και Ζαμπά

Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 14:49
UPD:20:31
REUTERS/EDDIE KEOGH
A- A A+

Στην καλύτερη ενδεκάδα της δεύτερης αγωνιστικής του Europa League συμπεριλήφθηκε ο Λέο Ζαμπά του ΠΑΟΚ και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος της Άρσεναλ. 

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός άνοιξε το δρόμο στην Άρσεναλ για πάρει την άνετη νίκη με 3-0 εκτός έδρας επί της Καραμπάχ. Πέρα από το γκολ που πέτυχε (πρώτο  του από την ημέρα που εντάχθηκε στους «κανονιέρηδες)  ήταν απροσπέλαστος στην άμυνα και δικαιολογημένα συμπεριλήφθηκε στους καλύτερους «11».

REUTERS/DAVID MDZINARISHVILI

Ανάλογη εμφάνιση έκανε με την φανέλα του ΠΑΟΚ και ο Λέο Ζαμπά. Ο Βραζιλιάνος ήταν μακράν ο κορυφαίος του γηπέδου, με τα δύο γκολ που πέτυχε και τις δύο ασίστ που μοίρασε στο τελικό 4-1 του «Δικεφάλου του Βορρά» επί της ΜΠΑΤΕ. Θυμίζουμε πως ο Ζαμπά είναι υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου παίκτη της εβδομάδας στο Europa League. 

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Λούνεφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Ταβερνιέ (Ρέιντζερς), Παπασταθόπουλος (Άρσεναλ), Κονατέ (Λειψία), Ντα Κόστα (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Τομασόφ (Αστάνα), Παρέδες (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Ζακάριασεν (Σάρπσμποργκ), Κόστιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Ζαμπά (ΠΑΟΚ) και Μορέλος (Ρέιντζερς).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις