Τα must της σεζόν

Fall Fashion Fast
Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 09:56
UPD:09:56
In Icons We Trust
A- A A+

Το φθινόπωρο είναι μία καλή στιγμή να τσεκάρει κανείς τη λίστα με τα «πρέπει» της εποχής, συμπληρώνοντας τη γκαρνταρόμπα του με κομμάτια που θα αναζητεί όλο και περισσότερο όταν παρουσιάσει πτώση η θερμοκρασία.

Bomber jacket

Όπως εξηγεί η ομάδα του In Icons We Trust, φέτος επιλέγουμε το bomber jacket σε ζεστά, καφέ σουέντ που μπορούν να υποστηρίξουν διάφορα looks, από το γραφείο μέχρι το σαββατοκύριακο.

IN ICONS WE TRUST
Check blazers

Ένα καρό σακάκι σε έξυπνο χρωματικό συνδυασμό μπορεί να αναβαθμίσει ένα απλό παντελόνι σε business look, ενώ ταυτόχρονα είναι κομμάτι – πασπαρτού, αλλά και το ιδανικότερο πανωφόρι για τις φθινοπωρινές ημέρες που το κρύο δεν είναι ακόμη τσουχτερό.

IN ICONS WE TRUST
Overcoats

Καθώς είναι νωρίς για μακριά παλτό, επιλέγουμε ένα κομμάτι με μήκος ¾ σε απαλό χρώμα και σχετικά ανάλαφρο ύφασμα.

IN ICONS WE TRUST
Layering

Δεν πρόκειται για ένα κομμάτι, αλλά για μία φιλοσοφία πολλών κομματιών που καλύπτουν το ένα το άλλο. Δημιουργούν έτσι ένα αποτέλεσμα που καλύπτει όλη την ημέρα, λαμβάνοντας παράλληλα υπ’ όψιν και τα καπρίτσια του -απρόβλεπτου αυτήν την εποχή- καιρού.

IN ICONS WE TRUST
Camel

Το camel είναι το χρώμα της σεζόν, ενώ ήρθε για μείνει τόσο τον χειμώνα, αλλά και στα χρόνια που έρχονται. Απλώνουμε τα camel κομμάτια μας το ένα δίπλα στο άλλο, για να δημιουργήσουμε καινούργιους συνδυασμούς και να εντοπίσουμε πιθανά κενά στη συλλογή μας (π.χ. πουλόβερ, κασκόλ).

IN ICONS WE TRUST
3-piece suits

Τα καλέσματα της σεζόν δεν μπορούν πλέον να υποστηριχθούν από έναν καλό συνδυασμό παντελόνι-πουκάμισο, συνεπώς, εάν δεν είμαστε ευχαριστημένοι από ό,τι υπάρχει στη ντουλάπα μας, τώρα είναι η εποχή για κάτι καινούριο.

Πηγή: In Icons We Trust
Κάντε like στη σελίδα του In Icons We Trust στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή